ÖTA yayaları ezdi

Güncelleme Tarihi:

ÖTA yayaları ezdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 01:00

Sincan-Kızılay arasında 511 numaralı hatta çalışan Tahsin T. idaresindeki 06 BS 6121 plakalı Özel Toplu Taşıma Aracı (ÖTA) Etimesgut’ta İstasyon Caddesi ile Hikmet Özer Caddesi’nin kesiştiği noktada ikisi kadın biri çocuk 3 yayaya çarptı.

Haberin Devamı

Yaralılar olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından aracın altından çıkarıldı. 37 yaşındaki Filiz K. olay yerinde can verirken, 60 yaşındaki Fikriye K. da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 5 yaşındaki Ege K. isimli çocuk ise Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan çocuk, Dışkapı’daki Ankara Çocuk Sağlığı Hematoloji Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. Kaza sonrası, cadde üzerinde süratli şekilde yol aldığı iddia edilen ÖTA sürücüsüne tepki gösteren çevredeki vatandaşlar otobüs ve şoföre saldırdı. Ellerindeki taşlar bulunan vatandaşlar aracın camlarını kırdı. Sürücü Tahsin T. gözaltına alınırken olaya ilişkin görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı. Murat YILMAZ

TECAVÜZ VE CİNAYETLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Haberin Devamı

Başkent’te beyaz otobüs olarak bilinen Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) son olarak tecavüz ve cinayet olaylarıyla gündeme gelmişti. Etimesgut’taki bir ÖTA’da 4 Ocak gecesi tecavüz olayı yaşanırken 7 Ocak’ta da Dışkapı’da bir ÖTA sürücüsü yolcu alma meselesi yüzünden tartıştığı dolmuş şoförünü öldürmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!