ÖSYM YDS Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tıkla Öğren

Güncelleme Tarihi:

ÖSYM YDS Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Tıkla Öğren
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 15:40

YDS Sonuçlarının açıklanacağı an merakla beklenmekte.YDS'nin ne zaman açıklanacağı konusunda gözler ÖSYM internet sitesine doğrultulmuş durumda.ÖSYM tarafından yapılan YDS 2015 sınavı 5 Nisan Pazar günü yapıldı. . Heyecanla beklenen YDS sınav sonuçları ve detayları açıklanır açıklanmaz haberimizdeki linkten takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

ÖSYM tarafından sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacak olan YDS 2015 İlkbahar Dönemi sonucunu binlerce kamu personeli ve öğrenci merakla bekliyor. ÖSYM tarafından açıklanacak olan YDS 2015 İlkbahar Dönemi sonuçları nereden öğrenilebilecek?

Son dönemlerde gelişen internet teknolojisi sayesinde ÖSYM tarafından YDS Sonuçları açıklaması da bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde açıklanmıştı. yds sonuçları Bu durum uzmanlara göre ÖSYM tarafından resmi internet sayfasındaki sınav sonuçları sayfasından yapılacak YDS sınav sonuçları açıklamasının her an yapılabilir.

Genel olarak yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli ve yabancı dil seviyesini tespit ettirmek isteyen adaylar tarafından girilen ÖSYM Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 5 nisanda yapıldı. Adaylar şimdi ÖSYM’den gelecek YDS Sınav Sonuçları nı bekliyor. ÖSYM tarafından sınav açıklamaları Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılıyor.

Haberin Devamı

ÖSYM YDS Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Tıkla Öğren

E-YDS SONUÇLARI AÇIKLANDI - TIKLA ÖĞREN

YDS İLKBAHAR DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI - TIKLA TAKİP ET

YDS'YE KİMLER BAŞVURABİLİR?

* İçinde bulunduğumuz öğretim yılında orta öğretim kurumlarının (lise veya dengi okullar, Açık öğretim lisesi ) son sınıfında okumakta olan öğrenciler

* Ortaöğretim kurumlarının son sınıflarında beklemeli durumunda bulunanlar

* Ortaöğretim kurumlarının dışarıdan bitirme sınavlarına girenler

* Ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar

* Ortaöğrenimlerini yabancı ülkelerde bitirenlerden durumları yukarıdaki koşullardan birine uyanlar başvurabilirler

ÖSYM’DEN YGS ADAYLARINA KAMU SPOTLU UYARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!