Osmanlıspor'un Avrupa maçında skandal!

Güncelleme Tarihi:

Osmanlısporun Avrupa maçında skandal
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 13:46

Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları Zürih maçında, tribünlerde bir grup taraftarın yaptığı bölücü terör örgütü propagandasına tepki gösterdikleri için UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Doğan Haber Ajansı, maç sırasında tribünde pankart açan ve terörist başının fotoğrafları ile gerçekleşen eylemin resimlerine ulaştı.

Haberin Devamı

Her defasında terörün her türlüsüne karşı olduğunu vurgulayan ve Avrupa ülkelerini dayanışma içine çağıran Türkiye'nin ne kadar haklı olduğunu söyleyen Yurtgüven, "Biz İsviçre'ye ülkemize saygısızlık yapılsın diye gelmedik" demişti.

UEFA Temsilcisi Thibault De Gendt'in raporunda yer alan, pankart ve fotoğrafların toplatılacağı yerde, kendisinin disiplin kuruluna sevk edildiğini ifade eden menajer Ender Yurntgüven, "Bir çifte standart ile karşı karşıyayız. Bu paçavraların maçta ne işi var? Bu insanların terörü yataklık eden kişiler olunduğu bilinmiyor mu? Hal böyleyken ben disiplindeyim, onlar aynı propagandayı devam ettirmek için dışardalar" dedi.

CUMHURBAŞKANINA'NA SAYGISIZLIK
Yurtgüven, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren kelimenin bulunduğu tişörtleri giyerek tribünde provokasyon yaptılar. Ben ve yönetim kurulu üyelerim buna tepki verdik. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Ben çizgimizi bozmadan bir ifade kullandım" dedi ve TFF'yi bir kez daha göreve çağırdığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!