Osmanlıspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? | CANLI İZLE!

Güncelleme Tarihi:

Osmanlıspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 12:08

Beşiktaş ve Osmanlıspor Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında karşı karşıya gelecekler. Süper Lig'in ikincisi Beşiktaş deplasmana Lig birinciliği için çıkacak. Osmanlıspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlayacak?

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ve Osmanlıspor karşılaşıp, haftayı sonlandıracaklar. Osmanlıspor evinde Beşitaş'ı ağırlayacak. Süper Lig'in ikincisi Beşiktaş birincilik için sahaya çıkacak. Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlayacak?

Beşiktaş, Osmanlıspor'a diş geçiremedi! 2-2

GÜNAY GÜVENÇ KADRODA YER ALACAK MI?

Güneş’in, derbide kaleyi koruyan Günay Güvenç’in yerine, sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Tolga Zengin’e görev vermesi bekleniyor. Kardemir Karabükspor mücadelesinde aldığı darbe nedeniyle kafasına 12 dikiş atılan Cenk Tosun’un durumunun ise iyi olduğu ve başkent kafilesinde yer alabileceği belirtildi.

OSMANLISPOR'UN KADROSUNDA KİMLER YOK?

Haberin Devamı

Osmanlıspor’da sakatlıkları bulunan Artur Moraes, Lukasz Szukala ve Avdija Vrsajevic ile kırmızı kart cezalısı Serdar Deliktaş, Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek.

Osmanlıspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE


OSMANLISPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Osmanlıspor-Beşiktaş maçı 21 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Osmanlı Stadı’nda oynanacak. Maçta hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Maçı LİG TV canlı olarak yayınlayacak.

TARİH: 21 Aralık 2015 Pazartesi
SAAT: 20.00
STAT: Osmanlı Stadı
YAYIN: LİG TV
HAKEM: Alper Ulusoy



BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Sosa, Olcay Şahan, Gomez.

BEŞİKTAŞ’IN SİLAHI

Beşiktaş’ın Alman futbolcusu Mario Gomez, Osmanlıspor karşısında takımının en önemli kozu olacak.

Siyah-beyazlı formayla son 7 lig maçının 5’inde gol kaydeden 30 yaşındaki oyuncu, başkent temsilcisi karşısında da rakip fileleri havalandırarak takımının mücadeleden galip ayrılmasına katkıda bulunmaya çalışacak.
Beşiktaş’ın ligdeki 34 golünün 11’ini kaydeden Mario Gomez, UEFA Avrupa Ligi’nde de 2 gol atmıştı.

Haberin Devamı



OSMANLI'NIN GOLCÜSÜ

Osmanlıspor, geride kalan 15 maçta rakip fileleri 20 kez havalandırırken, kalesinde 16 gol gördü.

Gollerin 8’inde imzası bulunan Senagalli oyuncu Ndiaye, takımın en skorer ismi durumunda. Ndiaye’yi 3 golle Serdar Deliktaş izlerken, Erdal Kılıçaslan ve Torje de ikişer golle takımlarına katkı sağladı.
Başkent ekibinde en çok asisti ise Rumen milli futbolcu Torje yaptı. Torje, verdiği 4 gol pasıyla bu alanda takım arkadaşlarını geride bıraktı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu, 3 asistle Musa Çağıran takip ediyor.

BAKMADAN GEÇME!