Osmanlıspor Zürih'i sahasında 2-0 yendi! - Osmanlıspor maç özeti

Güncelleme Tarihi:

Osmanlıspor Zürihi sahasında 2-0 yendi - Osmanlıspor maç özeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 08:19

Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi'nde tarihi bir başarıya imza atarak spor gündemine damga vurdu. Osmanlıspor ilk defa katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde önce gruplara kalmayı başararak takdir toplamış ardından grup maçlarında gösterdiği performans ile adından söz ettirmişti. Dün akşam oynanan müthiş futbol ile rakibini 2-0 mağlup eden Osmanlıspor grup lideri olarak UEFA Avrupa kupası gruplarından çıktı.. İşte Osmanlıspor Zürih maçının özet görüntüleri

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi L grubunda Osmanlıspor son maçında Başkent'te Zürih'i 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından grubunu 10 puanla lider bitiren Osmanlıspor adını bir üst tura yazdırdı. 73.dakikada Delarge'nin attığı golle öne geçen temsilcimiz 89'da Erdal ile farkı 2'ye çıkararak işi bitirdi. İsveç ekibini mağlup eden temsilcimiz tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa kupalarında gruptan çıkmayı başardı. Grubu lider tamamlayan Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur kura çekiminde seri başı olacak. Ayrıca Osmanlıspor, son 32 turuna kalarak, Türkiye'de şampiyonluk yaşamayan ekipler arasında Avrupa kupasında gruplardan çıkan ilk Türk takımı olmayı başardı.

STAT: Osmanlı 
HAKEMLER: Matej Jug, Matej Zunic, Manuel Vidali (Slovenya) 
OSMANLISPOR: Karcemarkas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Ndiaye, Delarge (Dk. 74 Umar), Maher, Regattin (Dk. 87 Erdal Kılıçaslan), Webo (Dk. 77 Rusescu) 
ZÜRİH: Vanins, Nef, Bangura, Kecojevic, Brunner (Dk. 60 Sadiku), Sarr, Kukeli, Voser (Dk. 77 Kone), Winter, Cavusevic (Dk. 67 Schönbacher), Rodriguez 
GOLLER: Dk. 72 Delarge, Dk. 89 Erdal Kılıçaslan (Osmanlıspor) 
SARI KARTLAR: Dk. 50 Rodriguez, Dk. 85 Schönbachler, Dk. 90 4 Kukeli (Zürih), Dk. 90 4 Umar (Osmanlıspor) 

Haberin Devamı

Osmanlıspor Zürihi sahasında 2-0 yendi - Osmanlıspor maç özeti

OSMANLISPOR ZÜRİH MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:

72. dakikada Maher'in derinlemesine pasında defansın arkasında topla buluşan Delarge, rakibinden sıyrıldıktan sonra sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. 
89. dakikada Umar'ın ara pasıyla defansın arkasına sarkan Erdal Kılıçaslan, topu bir süre sürdükten sonra sol çaprazdan yaptığı düzgün bir vuruşla Osmanlıspor'un ikinci golüne imza attı: 2-0. 

Grubundan lider olarak çıkan Osmanlısporlu futbolcular maçın bitiminin ardından, ülkelerinin bayraklarının yer aldığı bir flama eşliğinde sevinç gösterisinde bulundu. 

Haberin Devamı

Osmanlıspor Zürihi sahasında 2-0 yendi - Osmanlıspor maç özeti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!