Osmanlı’dan transfer atağı

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı’dan transfer atağı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 14:14

Altyapı deneyimini Almanya’da alan, 3 sezondur Çaykur Rizespor forması giyen ve sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kalan 25 yaşındaki futbolcu, orta alanda ve savunmada görev yapıyor.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda Nomme Kalju takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, çalışmalarını sürdürken, antrenmana takımın yeni transferi Koray Altınay da katıldı. Altyapı deneyimini Almanya’da alan 1991 Münih doğumlu Koray Altınay, son 3 sezondur Süper Ligde Çaykur Rizespor forması giyiyordu. Karadeniz ekibi ile sözleşmesi sona eren ve kulüp tarafından kontratı uzatılmayan 25 yaşındaki oyuncu, Başkent’in yolunu tuttu. Koray, orta alanda ve savunmada görev yapıyor. 4 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Estonya temsilcisi Nomme Kalju’yla mücadele edecek olan Osmanlıspor, maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Alman kondisyoner Thomas Klimmeck nezaretinde ‘blackroller’ ile yapılan çalışmaların ardından Mor-sarılılar çeşitli pas organizasyonlarına geçti. Daha sonra dar alanda ve yarı sahada gruplar halinde pas çalışması yapan Başkent ekibi antrenmanı sonlandırdı. Takımın kalecileri ise kaleci antrenörü Hakan Polat nezaretinde özel çalışma yaptı. Antrenmana tedavisi devam eden Musa Çağıran katılmazken iyileşme sürecine giren Engin Bekdemir takımla birlikte çalıştı. 

Haberin Devamı

BAYERN’İN İKİNCİ TAKIMINDA OYNADI

2009-2011 yılları arasında Alman ekibi SC Fürstenfeldbruck forması giyen Koray, 2011-2012 yılında, FC Bayern Münih’in ikinci takımında görev yaptı. 2011-2013 yılları arasında SSV Jahn Regensbugr takımında oynayan Koray, 2013 yılı transfer döneminde geldiği ve 3 sezon formasını giydiği Çaykur Rizespor’da 79 maçta görev aldı.

MEHMET GÜVEN 29 YAŞINA GİRDİ

Mor-sarılı oyuncular akşam yemeği öncesi takımın orta saha oyuncularından Mehmet Güven’in 29. doğum gününü kutladı. Kendisi için hazırlanan pastanın başına gelen tecrübeli oyuncu, mumları üfledikten sonra takım kaptanı Erdal Kılıçaslan’ın elinden pasta yedi. Güven, daha sonra teknik ekip, oyuncular ve personelin kutlamalarını kabul etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!