Osmanlı tura çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı tura çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 16:03

Sarı-morlar, 1-0’ın rövanşında Estonya’nın Kalju takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Alman hakem Christian Dingert’in yöneteceği mücadele TSİ 19.00’da başlayacak. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, ilk maçtaki avantajı değerlendirip, Başkent’te zaferle dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunun rövanşında bugün deplasmanda Estonya’nın Nomme Kalju takımıyla karşılaşacak. Başkent Tallinn’deki Kadriorg Stadı’nda oynanacak müsabaka, TSİ 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Christian Dingert yönetecek. Dingert’in yardımcılıklarını ise Holger Henschel ve Tobias Christ yapacak. Ankara’da oynanan ilk maçı Pinto’nun golü ile 1-0 kazanan Osmanlıspor, bu avantajını iyi değerlendirip turu geçmeyi hedefliyor. Osmanlıspor’da sakatlıkları süren Musa Çağıran ve Engin Bekdemir forma giyemeyecek. Babası vefat ettiği için kafile ile birlikte Estonya’ya gidemeyen Hakan Arıkan’ın, maç kadrosunda olması bekleniyor. Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takım olarak maçı beklediklerini belirtip, “İlk maçta oyunun kontrolü bizdeydi. Önemli pozisyonlar bulmamıza rağmen, farkı açamadık. Rakip, kendi sahasında seyircisi önünde bu kez daha farklı bir oyun ortaya koymaya çalışacaktır. Gol atmak için daha atak oynamak zorundalar. Biz hızlı ve etkili isimlerimizle, boşlukları iyi değerlendirip, Estonya’dan turla dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

RAKİPTEN İDDİALI AÇIKLAMALAR GELDİ

Nomme Kalju’nun forvet oyuncusu Ats Purje, ilk maçı 1-0 kaybetmelerine rağmen tur için umutlu olduklarını söyledi.
Estonya temsilcisinin forvet oyuncusu Purje, internet sitesi DELFI’ye yaptığı açıklamada, Ankara’da 1-0 yenilmelerine rağmen seyircileri önünde skoru lehlerine çevirebileceklerini kaydetti. İlk karşılaşmada zorlandıklarını belirten Purje, “Maalesef deplasmanda anlatılması zor olan bir gol yedik. Buna rağmen defansımızı iyi tutarak duran toplara güvendik. Sonuçta alınan skor bizi utandırmadı. Tur için umutluyuz. Elimizden geleni yapıp play-off’lara kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Rövanş maçında taraftarların desteğiyle bütçesi daha yüksek olan Osmanlıspor’u saf dışı bırakacaklarına inandığını dile getiren 30 yaşındaki futbolcu, “Kesinlikle sahamızda daha tehlikeliyiz. Gol için daha fazla fırsatlarımız olacak. Turu sadece savaşarak geçebiliriz” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!