Osmanlı rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Belek'teki Sun Zeynep'te düzenlenen geleneksel Türk gecelerinde turistlere unutamayacakları bir nostalji yaşatılıyor.

BELEK'teki Sun Zeynep Hotel'de düzenlenen Türk gecelerinde tam bir Osmanlı rüzgarı esiyor. Otelin yönetim kadrosu Türk gecesine, kafalarında fesleri, ellerinde tespihleri ve üzerlerinde milli kıyafetleri ile katılıyor. Genel koordinatörden muhasebe müdürüne kadar herkesin görev üstlendiği Türk gecesinde turistlere, özel bir nostalji yaşatılıyor.

GÖREV DAĞILIMI

Çiğ köftede genel müdür yardımcısı Adnan Soyaslan, mangalda muhasebe müdürü Vehbi Koç, darbukada satınalma müdürü Mehmet Kınık, sakiliği teknik müdür Turgut Yardımcı, gözlemede önbüro müdürü Aylin Altıniğne'nin görev aldığı gecede otel genel koordinatörü Salih Çene ise panayır ağası olarak görev yaptı.

HAVUZBAŞI SOFRALARI

Havuzkenarına kurulan tezgahlarda, baharattan hediyelik eşyaya kadar tüm ürünler turistlerin beğenisine sunuldu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı Türk gecesinde, konuklara Türk mutfağının ünlü yiyeceklerinden hazırlanan spesiyaller sunuldu. Meraklı turistler, develerin üzerine binip tur atarken bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

MEHTER TAKIMI

Mehter takımının ardından sahneye çıkan modern bale grubunun gösterileri izleyicileri coşturdu. Kafkas ekibinin oyunları ile yerinde duramayan turistler Türk gecesini düzenleyen grupla da dans etti. Sun Zeynep Hotel Genel Koordinatörü Salih Çene, Türk gecelerinin turistler tarafından büyük beğeni topladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!