Osmanlı kayıpla başladı

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı kayıpla başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 15:25

UEFA Avrupa Liginde grupların kapısına dayanan Osmanlıspor, Süper lige puan kaybıyla başladı.

Haberin Devamı

Mor-sarılar, ligin lik maçında deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Başkent ekibi, uzun süre bir oyuncu eksik oynayan rakibi karşısında galibiyete uzanacak golü bulamadı. Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, sıcak havada oynanan karşılaşmanın her iki takım içinde zor geçtiğini belirtti.

Rakipleri 10 kişi kaldıktan sonra işlerinin kolaylaşacağını düşündüklerini anlatan Akçay, şunları söyledi: “Rakibin 10 kişi kaldıktan sonra verdiği mücadele çok saygıya değer. Kendilerini tebrik ediyorum. Belki pozisyonlarımız var ancak bunları değerlendiremedik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonraki son paslarımız, son tercihlerimiz biraz sorunluydu. Pozisyon sayısını artırabilirdik. Bu da bize bir gol getirebilirdi. Deplasmanda, ligin ilk haftasında bir puan almak altın değerinde. Her iki takımın oyuncularını da kutluyorum. Bu sıcakta iyi mücadele verdiler.”

Haberin Devamı

AVRUPALI RAKİP DÜŞÜŞTE

Osmanlıspor’un UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turundaki rakibi Danimarka temsilcisi Midtjylland, lig maçında Sonderjyske ile 2-2 berabere kaldı.  Herning kentindeki MCH Arena’da oynanan maçta Midtjylland, Sonderjyske’yi konuk etti. İlk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşma 2-2’lik skorla sonuçlandı.

Midtjylland’ın gollerini 16. dakikada Pierre Kanstrup ve 57. dakikada Filip Novak kaydetti. Danimarka’yı Avrupa Ligi’nde temsil eden bir başka kulüp Sonderjyske’nin gollerini ise 8. dakikada Nicolaj Madsen ve 90. dakikada kendi kalesine Kian Hansen attı.  Midtjylland, 6 haftası geride kalan 14 takımlı Danimarka Süper Ligi’nde 9 puanla 5. sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında, 25 Ağustos Perşembe günü Osmanlıspor’a konuk olacak Danimarka ekibi, sahasında oynanan ilk maçı 1-0 kaybetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!