Osmanlı Karadeniz seferinde

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı Karadeniz seferinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 13:27

Son 4 maçta 10 puan toplayan sarı-morlar, geçen haftaki Galatasaray maçını 7 oyuncu ile tamamlayan ve gündemin bir numarasına oturan Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberin Devamı

Süper Lig’de son haftalar formu yükselen Omanlıspor, bugün Trabzonspor’a konuk olacak. Ligin 19. haftasında Galatasaray’ı sahasında 3-2 yendikten sonra çıkışa geçen ve son 4 haftada 10 puan toplayan Osmanlıspor, sıkıntılı süreçten geçen Trabzonspor karşısında da yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu’nu geçen hafta 3-1 mağlup ederek küme düşme hattından uzaklaşan Başkent temsilcisi, 29 puanla 8. sırada bulunuyor. Türk Telekom Arena’da 7 kişi kaldığı olaylı maçta Galatasaray’a 89. dakikadaki penaltı golüyle 2-1 mağlup olan Trabzonspor ise 27 puanla 9. sırada yer alıyor. Osmanlıspor’da sakatlıkları bulunan Artur Moraes ve Anas Sharbini ile sarı kart cezalısı Musa Çağıran, Trabzonspor’a karşı forma giyemeyecek. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan maçı Osmanlıspor 3-1 kazanmıştı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı Özgür Yankaya yönetecek.

Haberin Devamı

WEBO’DAN HAKEM UYARISI

Osmanlıspor’un Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, Trabzonspor ile oynayacakları maçta hakemin baskı altında kalabileceğini savunarak, “Son maçta yapılan hakem hatalarını bize yüklemeyeceklerini düşünüyoruz” dedi.
Trabzonspor maçı öncesi kaygılarını dile getiren Kamerunlu futbolcu, bordo-mavili takımın geçen hafta Galatasaray karşısında yaşadığı mağduriyet nedeniyle hakem Özgür Yankaya’yı zorlu bir karşılaşma beklediğini vurguladı. “Bu maçı yönetmek gerçekten çok zor” diyen Webo, “Son maçta yapılan hakem hatalarını bize yüklemeyeceklerini düşünüyoruz. Özellikle hakeme fazla baskı olacak ama biz de sahadaki aktörler olarak hakemin işini kolaylaştırmalıyız. Hakemler taraftarların baskısını da hissedecek”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!