Osmanlı hızlı başladı

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı hızlı başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 15:15

Sezonun ilk yarısını Malatyaspor’da geçiren, 36 yaşındaki Yalçın Ayhan ile 6 aylık sözleşme imzalandı. Kardemir Karabükspor ile sözleşmesini fesheden Ceyhun Gülselam ise 2,5 yıllığına Başkent ekibinin kadrosuna dahil edildi.

Haberin Devamı

Süper Ligin Başkent temsilcilerinden Osmanlıspor, iki tecrübeli isim ile kadrosunu güçlendirdi. Evkur Yeni Malatyaspor’dan defans oyuncusu Yalçın Ayhan ile Kardemir Karabükspor’un orta saha futbolcusu Ceyhun Gülselam, artık mor-sarılı forma altında mücadele edecek. Sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Yalçın, takımın Antalya kampına katıldı. Bu sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer olan tecrübeli stoper, ligin ilk yarısında 13 karşılaşmada forma giydi. Yalçın Ayhan, kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeni ile kadro dışı bırakılırken, kısa süre önce de karşılıklı anlaşarak Yeni Malatyaspor’la yollarını ayırdı. Deneyimli defans oyuncusu, kariyeri oyunca; İstanbulspor, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Orduspor, Gaziantepspor, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir takımlarında forma giydi. Süper Ligin ilk yarısını 17 puanla, 14. sırada tamamlayan Osmanlıspor, bu süreçte kalesinde gördüğü 34 gol ile bu alanda en kötü performans sergileyen takım oldu. Mor-sarılar, tecrübeli oyuncu ile savanmada yaşadığı bu zaafı gidermeyi hedefliyor. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında 17 Ocak’ta Beşiktaş ile karşılaşacak olan Osmanlıspor, Süper Ligin ikinci yarısının ilk haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Osmanlıspor, sezon başında savunma hattına Danimarkalı Andreas Maxsö ve Slovak Branislav Ninaj’ı transfer etmişti.

Haberin Devamı

ORTA ALANA YENİ KUVVET

Osmanlıspor, orta sahasını da Kardemir Karabükspor’la sözleşmesini fesheden Ceyhun Gülselam ile güçlendirdi. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre 30 yaşındaki futbolcuyla 2,5 yıllık anlaşma sağlandı. Stoper ve ön libero mevkilerinde görev yapan futbolcunun, bugün takımın Antalya kampına katılması bekleniyor. Ceyhun Gülselam, ligin ilk yarısında Kardemir Karabükspor’da 14 maçta forma giydi. Almanya’da yetişen Ceyhun Gülselam, Türkiye’de daha önce de Trabzonspor, Galatasaray ve Kayserispor’da forma giydi.

BAKMADAN GEÇME!