Osmaniye'den acı haber

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyeden acı haber
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 11:02

Osmaniye’de Amanos Dağları Yarpuz Yaylası’nda, PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan jandarma özel harekat uzman çavuş şehit oldu. Çavuş Hasan Sevinç’in eşi bir çocuk annesi Seda Sevinç, acı haberi hastanede öğrendi.

Haberin Devamı

Amanos Dağları Aysekisi Bölgesi’nde bulunan bir taş ocağına PKK’lı teröristlerce düzenlenen sabotaj sonrasında başlatılan operasyon kapsamında sabah saatlerinde teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada yaralanan ve askeri helikopterle Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Jandarma Özel Hareket Uzman Çavuşu, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Çatışmanın meydana geldiği yerde teröristlerin yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

EŞİNİN ŞEHİT OLDUĞUNU HASTANEDE ÖĞRENDİ

Osmaniye’de PKK’lı töreristlerle çıkan çatışmada yaralı olarak getirildiği hastanede şehit düşen 27 yaşındaki Jandarma Özel Hareket Uzman Çavuş Hasan Sevinç’in eşi bir çocuk annesi Seda Sevinç, acı haberi hastanede öğrendi.

Eşinin yaralı olduğu haberi üzerine hastaneye 5 yaşındaki kızıyla birlikte gelen Seda Sevinç’e acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi.

Haberin Devamı

Gözyaşlarına boğulan Seda Sevinç’i, askerler teselli etti. Şehidin kızı ise her şeyden habersiz babasının arkadaşlarının kucağında ikram edilen meyve suyunu içti. Adıyaman doğumlu olan ancak ailesinin Malatya’da yaşadığı belirtilen şehit için Osmaniye’de tören yapılacak.

Osmaniyeden acı haber

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!