Osmaniye'de Eczacılık Haftası başladı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede Eczacılık Haftası başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 12:13

Osmaniye'de Eczacılık Haftası başladı

Haberin Devamı

OSMANİYE'de 14  Mayıs Eczacılık Haftası etkinlikleri, Park 328 AVM'de Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) katkı amacıyla açılan stantla başlandı.
Osmaniye Eczacı Odası Başkanı Ahmet Yiğit Elkoca, açılan stantta LÖSEV ürünlerinin satışını yaparak lösemili çocuklara bir nebze de olsa katkı sağlamak istediklerini söyledi. Eczacılık Haftası etkinliklerinin halı saha futbol turnuvası ile devam ettiğini belirten Elkoca, şu bilgileri verdi: 
"Kadirli ilçemizde 5 Mayıs günü Yrd. Doç. Dr. Betül Okuyan'ın konuşmacı olarak katılacağı 'Yaşlılarda Güvenli İlaç Kullanımı' konulu eğitim seminerimiz olacak. 7 Mayıs günü ise Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ODAK) eşliğinde Zorkun Yaylası yürüyüş etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Çocuk Esirgeme Kurumu ziyareti, eğitim toplantıları sonrasında 10 Mayıs'ta Kanlıgeçit bölgesinde Osmaniye Eczacı Odası Hatıra Ormanında fidan dikimi ve mini piknik programımızı yapacağız. Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak ziyaretlerin sonrasında etkinliklerimiz 13 Mayıs günü Geleneksel Eczacılık Balosu ile sona erecektir."

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!