Osmaniye'de 437 işyeri ziyaret edilecek

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede 437 işyeri ziyaret edilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:13

Osmaniye'de 437 işyeri ziyaret edilecek

Haberin Devamı


OSMANİYE Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından İşgücü Piyasası Araştırması kapsamında il merkezinde 360 ve Kadirli İlçesi'nde 77 olmak üzere toplam 437 işyerine ziyaret gerçekleştirilecek.
Araştırma kapsamında Osmaniye'de 20'den fazla çalışanı olan iş yerlerinin tamamını ziyaret etmeyi amaçladıklarını belirten İşkur İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, şu değerlendirmeyi yaptı:
"İşgücü Piyasası Araştırması ile Osmaniye ilimizin işgücü piyasasının fotoğrafını çekeceğiz. Saha çalışması 5 Mayıs'a kadar yapılacak olan İşgücü Piyasası Araştırması kapsamında ilimizde 437 işyerinin ziyaretini gerçekleştireceğiz. İş ve meslek danışmanlarımızın işverenlerle gerçekleştireceği görüşmeler sonrasında, ilimizde istihdam edilenlerin meslek bilgileri, ihtiyaç duyulan açık işler ve bu açık işlerde aranan özellikler, karşılanmasında güçlük çekilen meslekler ile bu mesleklerde neden çalışacak kişi bulunamadığına ilişkin bilgileri ve önümüzdeki yıl için istihdam beklentilerinitespit edeceğiz. Elde edilen sonuçlar, İlimizin istihdam politikalarına yön verecektir. Araştırmanın ilgili kamu kurum ve kuruluşları, çalışma hayatının tüm aktörleri, sivil toplum örgütleri, üniversitelere, araştırmacılara ve tüm kamuoyuna faydalı olmasını bekliyoruz."

 

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!