Osmaniye’de Off - Road şenlikleri yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye’de Off - Road şenlikleri yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 16:09

Osmaniye’de Off - Road şenlikleri yapıldı

Haberin Devamı

 

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)OSMANİYE Belediyesi 2. Off-Road Şenliği 20 ilden ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nden gelen özel tasarlanmış 120 araçın katılımı ile yapıldı.

Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye’nin tanıtımı için yine çok önemli bir organizasyona imza atıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Vali Kerem Al’a ve Osmaniye’deki Off-Road kulübü ile dernek üyelerine teşekkür etti.

Osmaniye Valisi Kerem Al ise yaptığı konuşmada tüm yarışçılara başarılar diledi. Bu organizasyondan dolayı Osmaniye’de Off-Road sporuna gönül veren Oktay Karabıyık, Çağdaş Bağdatlı ve arkadaşları Başkan Kadir Kara’ya bir teşekkür plaketi verdi.

Yarışma Belediye Başkanı Kadir Kara’nın off-road aracını sürmesi ile başladı. Araçta Başkan Kara’ya Osmaniye Valisi Kerem Al eşlik etti. Başkan Kadir Kara, çamurlardan, çukurlardan, tepelerden geçerek parkuru tamamladı.

Yarışmada çamura saplanan, rampa ve çukurdan çıkamayan araçlar, görevli iş makineleri ve vinçler yardımıyla çıkartıldı.

Yarışmada, araçların motor gücüne göre, S1 kategorisinde Osmaniye Kadirli’den Kazım Çuhadar, S2 kategorisinde Hatay Dörtyol’dan Bülent Vural, S3 kategorisinde Düzce’den Hacı Ali Şam, S4 kategorisinde Alanya ilçesinden Hatip Yılmaz birinci oldu. Genel klasmanda ise birinciliği Alanya’dan yarışmaya katılan Hatip Yılmaz elde etti. Kadınlar kategorisinde ise birinci Saadet Kaya, ikinci Derya Özer, üçüncü Melike Çankır, dördüncü Emine Demiral oldu.

 

İE (AP) 25.04.2016 (FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!