Osmaniye Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine destek

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2018 14:07

Osmaniye Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine destek

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi il merkezinde bulunan amatör spor futbol kulüplerine 70 bin lira nakdi yardımda bulundu. 
Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, nakdi yardım temsili çeki, kulüplere dağıtılmak üzere Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Osmaniye Başkanlığı'na teslim edildi. Programa Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ASKF Osmaniye Başkanı Levent Öztürk ve yönetimi, Futbol İl Temsilcisi Harun Uygun, belediye başkan yardımcıları, amatör spor kulüpleri başkanları, yöneticileri, antrenörleri ve sporcular katıldı.
Başkan Kadir Kara, yapılan bu yardımların amatör spor kulüplerinin hakkı olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar amatör spora ve sporcuya her zaman destek olma gayreti ve çabası içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Kara, şöyle konuştu:
"Geçmişte ayni olarak yardımda bulunuyorduk ama şimdi nakdi olarak yardımda bulunuyoruz. Amatör spor kulüplerinin pek çok şeye ihtiyacı var. Tesis ve daha organizeli olabilmeleri bazında kendilerinin kalabilecekleri, sistemlerini yürütebilecekleri bir takım tesislere ihtiyaçları var."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!