Osmaneli’de Sisli Hava Trafiği Olumsuz Şekilde Etkiliyor

Güncelleme Tarihi:

Osmaneli’de Sisli Hava Trafiği Olumsuz Şekilde Etkiliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 11:01

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI EMİN ÇEŞMECİNİN SÜRÜCÜLERİ UYARMASI

Osmaneli ve çevresinde sabah saatlerinde etkili olan sis yaşamı olumsuz etkilerken özellikle trafikte sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yaşanan sis sebebi ile Osmaneli Şoförler Odası Başkanı Emin Çeşmeci, sürücülere çeşitli uyarılarda bulundu.
Özellikle sabah saatlerinde etkili olan sis, trafikte sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sis nedeniyle şehrin çeşitli yerlerinde görüş mesafesi yer yer 100 metrenin altına indi. Meteoroloji yetkililerinde alınan bilgiye göre, önümüzdeki günler de sabah saatlerinde sisli havanın devam edeceği, öğlene doğru sisin kalkacağı bildirildi.
Yaşanan sis olayından dolayı Osmaneli Şoförler Odası Başkanı Emin Çeşmeci da sürücüleri uyardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çeşmeci, “Özellikle sabah saatlerinde ilçe merkezimizden fabrikalara çalışanları ve köylerden okullara öğrencileri taşıyan servis şoförlerinin, yaşanan sis ve görüş mesafesinin azalmasından dolayı daha dikkatli olmaları gerekiyor. Sürücülerin, önündeki aracı geçmeye çalıştıklarında karşıdan gelen trafiğin uygun olduğunu iyice görüp ona göre hareket etmeleri çok önemli. Seyir halinde iken araç takip kurallarına riayet etmeleri sürücülerin can ve mal güvenliği açısından iyi olacaktır. Sürücülerin dikkatli olmaları ve farları açık trafikte yol almalarını istiyoruz" diye belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!