Osmancık’ta Kaymakam Aslan’dan muhtarlar toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Osmancık’ta Kaymakam Aslan’dan muhtarlar toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 14:59

Osmancık’ta Kaymakam Aslan’dan muhtarlar toplantısı

Haberin Devamı

Mustafa ULUSOY/OSMANCIK (Çorum), (DHA) - ÇORUM’un Osmancık İlçesi'nde Kaymakam Selçuk Aslan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları (STK) ve muhtarların katılımıyla genel bir toplantı yaptı.

Osmancık Ömer Derinde Anadolu Fen Lisesi toplantı salonunda Kaymakam Selçuk Aslan başkanlığında yapılan toplantıya Osmancık Belediye Başkan Vekili Kadir Eskiadam, Emniyet Müdürü Adem Yüce, Jandarma Komutanlığı, İl Genel Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, Mahalle ve köy muhtarları 112 kişi katıldı.

Yapılan geniş kapsamlı toplantıda Kaymakam Aslan, “Devlet olarak kırsal alanda oturan vatandaşlarımıza da en iyi hizmeti götürmek zorundayız. Bu nedenle siz muhtarlarımızla en iyi şekilde diyaloğ halinde olmamız gerekir. Bu noktada muhtarlarımız çözümüde beraber getirmelidirler. Ülkemiz 15 Temmuz ayından itibaren terörün yoğunluk kazandığı bir sürece girdik.Bunu da artan şehit sayımızdan Türk Milleti olarak teröre karşı verdiğimiz yoğun mücadelelerde görüyoruz. Özellikle Büyük şehirlerde yaşanan bu terör bizi ve milletimizi yıldırmaya çalışıyor. Ancak biz birlik olursak birbirimize daha sıkı sarılırsak kenetlenirdek bu belayıda başımızdan savarız.Gün birlik olma ,bir olma diri olma zamanıdır.Türk Milletinin gücü ile bunu aşacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu nedenle her muhtar köyünde , mahallesinde uyanık olmalıdır. Şüpheci olmalıdır. Köye giren çıkan araçları dikkatle izlemelidir. Nedir ne değildir. Biru yabancı araç neden geldi? Neden orada durdu. Bunun iyi kontrolü yapılmalıdır.Güvenlik güçlerimize jandarma ve polisimize yardımcı olunmalıdır. İlimizde ve Ülkemizde istihbarat birimlerimiz, polis ve jandarma teşkilatımız 24 saat kesintisiz görev yapmaktadır. Bu bizim ve ülkemizin huzur ve güvenliği için olmazsa olma şartıdır“ dedi.



Toplantıda muhtarlara ve STK temsilcilerine de söz veren Kaymakam Aslan, talep ve önerilerini dinledi. İlgili bölümlere konuyu ileterek çözümü konusunda notlar alarak talimat verdi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!