Osmancık Gazeteciler Cemiyeti açıldı

Güncelleme Tarihi:

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 09:16

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti açıldı

Haberin Devamı


Mustafa ULUSOY/OSMANCIK (Çorum), (DHA)-ÇORUM'un Osmancık Gazeteciler Cemiyeti, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kurucu Başkanlığını Bilal Çevrim’in üstlendiği Osmancık Gazeteciler Cemiyeti’nin hizmet binası Cumhuriyet Mahallesi’nde açıldı. Açılışa Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman, Belediye Başkan Vekili Kadir Delibaş, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Çorum Tapu İl Müdürü Mehmet Oymak, Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, Osmancık Haber Gazetesi Sahibi Hacı Odabaş ve Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kurucu Başkan Bilal Çevrim, katılımcılara teşekkür ederek cemiyetin Osmancık İlçesi'ne hayırlı olmasını diledi.

Açılışta uzun yıllar gazetecilik sektöründe hizmet veren Osmancık Haber kurucusu merhum Orhan Güçlü adına Kadir Delibaş ile gazeteci Salim Savcı’ya derneğin onursal başkanı olmaları nedeniyle plaketleri Kaymakam Fikret Zaman tarafından verildi.
Kaymakam Vekili Fikret Zaman açılışta yaptığı konuşmada, “Osmancık basınının birlik ve beraberlik adına bir çatı altında toplanmasını tebrik ediyorum ve Basın Camiasına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!