Osman Özdemir istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Osman Özdemir istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 15:51

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Osman Özdemir, görevinden istifa etti.

Özdemir, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 5 hafta önce başlayan görev süresince, takımın aldığı sonuçlar ve topladığı puanlardan dolayı sıkıntı olduğunu söyledi.

Bu konudaki sıkıntıyla ilgili dün yönetimle görüşmelerde bulunduğunu anlatan Özdemir, şunları kaydetti: “Dün yönetim ile karşılıklı görüşerek Adana Demirspor'daki olan görevim bugün itibariyle sona ermiştir. Futbolda, başarısızlık ortamında ödenecek bir bedel varsa bundan nasibini en çok alan teknik direktör olan bizleriz. Çok sevdiğimiz bu şehirde açıkçası çok başarılı olmak isteyen ben ve arkadaşlarım maalesef bunu gerçekleştiremedik. Bu kısa sürede yaşanan bir takım olumsuzluklar var. Kulübün geleceği açısından kulübün tüm dinamiklerinin barışık olması lazım. Kulüp her zaman kalıcı, yöneticiler, oyuncular her zaman gidici. Önemli olan burada oluşturulacak pozitif sinerji Adana Demirspor takımını her zaman başarılı hale getirecektir. Kulüp içerisinde özellikle taraftar ve yönetim arasında yaşanan gerginliğin bir an önce bitmesi en büyük dileğim.”

Adana Demirspor takımının sanıldığı kadar kadro anlamında zayıf olmadığını dile getiren Özdemir, “Bir takım olumsuzluklarından dolayı konsantrasyon konusunda çektiğimiz sıkıntıları maçta çok açık şekilde yaşıyoruz. Onun için bu sıkıntının bir an önce giderilip, stadyumda, taraftarlar, yöneticiler, futbolcular gönül birliği olarak bu takım başarılı yerlere gelebilir” dedi.

Özdemir, bir basın mensubunun alacakları konusundaki sorusunu ise, “Pek önemli konular değil bunlar. Zaten Adana Demirspor'a has değil, diğer kulüplerle olan hiçbir anlaşmamda da bir tazminat maddesi yoktur” diye yanıtladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!