O Ses Türkiye'ye hayat hikayesiyle damga vurdu! Osman Can Üstandağ kimdir?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyeye hayat hikayesiyle damga vurdu Osman Can Üstandağ kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 09:38

O Ses Türkiye tüm hızıyla devam ederken programa katılan yarışmacılar da dikkatleri üzerine çekiyor. O Ses Türkiye son bölüme yarışmacı olarak katılan Osman Can Üstündağ, performansıyla olmasa da hayat hikayesiyle herkesi etkilemeyi başardı. O Ses Türkiye jüri üyelerine ve ekran başındakilere açıklamalarıyla hüzünlü anlar yaşatan genç yarışmacı, Murat Boz'un teklifiyle ise büyük bir sevinç yaşadı. İşte, Osman Can Üstandağ'ın o açıklamaları!

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'nin bu akşam yayınlanan bölümüne yarışmaya 3. kez katılan Osman Can Üstandağ'ın açıklamaları damga vurdu. Geçtiğimiz yıl ciddi bir trafik kazası geçiren ve kaza haberiyle gündeme gelen Osman Can Üstandağ, O Ses Türkiye stüdyosuna Gökhan Tepe'ye ait "veda makamı" ile sahneye çıktı ancak jüri üyelerini döndürmeyi başaramadı. Performansıyla O Ses Türkiye jürilerinden geçer not alamayan Osman Can Üstündağ, hayat hikayesiyle hem jüri üyelerini ve stüdyodakileri hem de ekran başındakileri duygulandırdı. Acun Ilıcalı'nın kazayı hatırlatması ardından yaşadıklarını anlatan yarışmacının ders niteliğindeki sözleri ardından ekran başındakiler, "Osmancan Üstandağ kimdir?" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, O Ses Türkiye ile adını duyuran yarışmacının hayatı hakkında detaylar!

Haberin Devamı

Yaklaşık bir ay önce çok ciddi bir trafik kazası geçirdiğini ifade eden Osman Can Üstündağ, yanan bir araçtan çıktığını ve 3. derece yanıklı hastaneye kaldırıldığını söyledi. Doktorların bir daha şarkı söyleyemezsin demesi üzerine çok kötü günler geçirdiğini sözlerine ekleyen Osmancan Üstandağ, kendisini duaların iyileştirdiğini belirtti. Hem ekran başındakilere hem de O Ses Türkiye stüdyosundakilere hüzünlü anlar yaşatan genç yarışmacı, Murat Boz'un teklifiyle ise büyük bir sevinç yaşadı. Yarışmanın sempatik ismi Murat Boz, hayat hikayesinden etkilendiği yarışmacıyı konserine davet etti.

KAZAYI ONUR AKAY DUYURMUŞTU

Genç yarışmacının kaza geçirdiği haberini ilk kez Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay duyurmuştu. Onur Akay, Twitter adresinden “Genç şarkıcı arkadaşımız Osman Can Üstündağ trafik kazası geçirdi. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan ve durumu ağır olan arkadaşımız için dua istiyorum.” mesajını yazmıştı.

OSMAN CAN ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Adını O Ses Türkiye ve Kapışma gibi programlarla adını duyuran Osman Can Üstündağ , aslen Samsun'lu ancak hayatını İstanbul'da sürdürüyor. Kocaeli Üniversitesi'de inşaat okuyan genç yarışmacı, müzisyenliğin yanı sıra oyunculuk da yapıyor. 3 kez O Ses'e katılan yarışmacı, jüri üyelerine döndürmeyi başaramamasına rağmen performansıyla ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı.

BAKMADAN GEÇME!