OSB’de cami temeli törenle atıldı

Güncelleme Tarihi:

OSB’de cami temeli törenle atıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 17:41

OSB’de cami temeli törenle atıldı

Haberin Devamı

 

ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA’da, 2’nci Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlanan caminin temeli düzenlenen törenle atıldı.

 

Şanlıurfa 2’nci Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlanan caminin temeli düzenlenen törenle atıldı. Hayırsever iş adamının katkılarıyla yapılacak olan caminin temel atma törenine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Kayyum Başkanı İsmail Demirkol, OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, OSB Müteşebbis heyeti üyeleri Mithat Arhan, Mustafa Sarı ile iş adamları katıldı. Caminin temeli okunan dualarla atıldı.

Vali Tuna, “Sahip olduğumuz genç nüfusun istihdamı için sanayimizin büyüyüp gelişmesi her bakımdan sevindirici bir durumdur. Yatırımcılarımızın Şanlıurfa’yı tercih etmesi de ayrıca mutluluk verici bir gelişmedir. Artan iş sektörüne paralel olarak burada ihtiyaç duyulan caminin temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Camileri Dernek Başkanı Ahmet Düzgör ise, hayırsever iş adamları tarafından yapılan yardımlar sayesinde yapılacak olan caminin hayırlı olmasını dileyerek, 12 bin metre kare alanda yapılacak olan caminin 5 milyon liraya mal olacağını kaydetti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!