OSB Uluslararası fuar ve kongre merkezinin inşaatı hızla devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

OSB Uluslararası fuar ve kongre merkezinin inşaatı  hızla devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 17:30

OSB Uluslararası fuar ve kongre merkezinin inşaatı hızla devam ediyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- ORGANİZE Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığı tarafından yapımına başlanan, uluslararası fuar ve kongre merkezi inşaatında çalışmalar devam ediyor.
Yıl başına kadar inşaat çalışmalarını bitirmeyi planladıklarını ifade eden OSB Başkanı Tahir Nursaçan, " Tarihinde hep ticaret ile anılmış, geçmişinde Yabanlu Pazarı gibi dünyanın ilk uluslararası fuarını barındıran şehrimize, bu fuar alanını kazandırmak boynumuzun borcudur" dedi.

Kayseri OSB tarafından yapımına başlanan fuar alanında inşaat çalışmaları devam ediyor.  Çalışmalar tamamladığında fuar alanı, Kayseri ve kente sınır diğer illere hizmet verecek. Ticaretin gelişmesinde fuar alanlarının önemine dikkat çeken OSB Başkanı Tahir Nursaçan,  "Yılbaşında hizmete sunmayı planladığımız fuar ve kongre merkezi ilimizin ticaret potansiyeline çok şey katacaktır. Tarihinde hep ticaret ile anılmış, geçmişinde Yabanlu Pazarı gibi dünyanın ilk uluslararası fuarını barındıran şehrimize, bu fuar alını kazandırmak boynumuzun borcudur. Günümüzde, pazarda meydana gelen yeni gelişmeler rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı ortamları doğurmuştur. Fuar organizasyonları sadece organizatör firmalar ya da katılımcı firmalar açısından değil, aynı zamanda düzenlendikleri kent, bölge hatta ülkeler için olumlu sonuçlar doğurmakta, yöre halkının sosyal ve kültürel gelişimlerine önemli katkılarda bulunmaktadırlar" şeklinde konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!