Oryantring yarışmalarına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Oryantring yarışmalarına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 10:52

Oryantring yarışmalarına büyük ilgi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'nin Keskin ilçesi Karıştıran mevkiinde düzenlenen Türkiye 14 Yaş ve Alt Yaş Grupları Oryantiring Yarışmaları büyük ilgi gördü. Harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan spor olan Oryantiring yarışmalarına 3 ilden 200 sporcunun katıldı.

Renkli görüntülerin oluştuğu yarışmalarda, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk'ün katılımı ile ödül töreni gerçekleştirildi. Vali Haktankaçmaz yaptığı konuşmada, bu tarz spor faaliyetlerini gerçekleştirmekten mutlu oldukalarını belirterek, katılan kulüplere ve sporculara teşekkür etti. Haktankaçmaz, "Katılan kafileleri en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Bu faaliyette emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Rifat Ünlü'ye, Oryantiring İl Temsilcisine Kulüplere ve Antrenörlere teşekkür ederim. Burada dereye girerek bir üst tura çıkan sporcularımıza başarılar dilerim" dedi.

Ödül töreni sonrası Keskin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ü ziyaret eden Vali Haktankaçmaz ile Milletvekili Abdullah Öztürk ilçede bulunan Taş Mektep'i de ziyaret ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!