Oryantal Didem, Mardini'ye isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Oryantal Didem, Mardiniye isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2013 11:52

Adını İbrahim Tatlıses ile çalıştığı dönemlerde duyuran oryantel Didem Kınalı, Berdan Mardini’ye isyan etti.

Haberin Devamı

Oryantal Didem, aynı sahneyi paylaştığı Mardini’ye sahne saatlerine müdahale ettiği gerekçesiyle isyan etti ve bu nedenle işi bıraktığını açıkladı.

Oryantal Didem, tepkisini Twitter hesabına yazdığı şu notla dile getirdi; “Uzun zamandır Marka İstanbul sahnesindeyim ve birçok solistle çalıştım. Bugüne kadar sahneye çıkış ve iniş saatlerimi belirlemek istedi. Asistanı aracılığıyla kendisine bunun sadece sahne şefi ya da işletmeci tarafından yapılabileceğini ve kendisinin yetkili olmadığını bildirdim. Beyefendi bu hafta benimle aynı sahneyi paylaşmak istememiş. İş veren ağırlığını Berdan Mardini karşısında sürdüremediği için ben de tüm iyi niyetim ve inisiyatifimle bundan böyle cuma akşamları da dahil hiç bir zaman Marka İstanbul sahnesinde olmayacağımı bildirmek isterim.

Haberin Devamı

11 yaşımdan beri sahnede dans ediyorum ve 6 yıl İbrahim Tatlises gibi bu ülkenin dev bir ismiyle çalıştım. Edep, adap, saygı ve görgü kurallarını Berdan Mardini’den öğrenecek değilim. Ben o kulisleri de çok iyi bilirim, ama siz de sunu iyi öğrenin; sahne alabilmek için kucaklara oturmadım, sanatımı satıyorum kendimi değil… Allah ekmeğini namusuyla kazananları unutmayacağı gibi o ekmekle oynayanları da unutmaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!