Ortega falı

Güncelleme Tarihi:

Ortega falı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2003 01:59

F.Bahçe Teknik Direktörü, sahaya süreceği onbiri henüz belirlemedi. 8 kişinin forması garanti. ‘‘Ortega oynayacak mı?’’ sorusuna ‘‘Herkes oynayacak’’ şeklinde espirili cevap veren Çetin, son kararını yarın akşamki basına kapalı idmandan sonra verecek.

Düşünce sardı

Fenerbahçe'de pazar günü oynanacak derbi öncesi Teknik Direktör Oğuz Çetin'i bir düşüncedir aldı, götürdü... Başarılı bir kamp döneminden sonra Beşiktaş karşısına çıkmaya hazırlanan sarı lacivertli takımda Ariel Ortega'nın forma giyip giymeyeceği henüz belli olmadı.

Ceyhun formda

Son günlerde form grafiğini en üst seviyeye çıkaran Ceyhun Eriş formasını garantilerken, Ortega'nın durumu netlik kazanmadı. Son iki idmanda attığı gollerle moral olarak güçlenen Arjantinli yıldızın Beşiktaş karşısında kimin yerine oynayacağı da papatya falına dönüştü.

Kulübe yolu

4-2-3-1 şeklindeki oyun sistemine göre sahaya yayılan Fenerbahçe'de Serhat'ın da iyileşmesi Oğuz Çetin'in kafasını iyice karıştırdı. Çetin, Ceyhun- Ortega ikilisini ilk onbirde sahaya sürerse, Ali Güneş veya Tuncay'dan birisi kulübede oturmak zorunda kalacak.

Kapalı idman

Samandıra'nın kapılarını yarın basına kapatacak olan Oğuz Çetin, kafasındaki onbiri belirleyecek. Derbi öncesinde Rüştü, Fatih, Ümit, Mustafa, Abdullah, Hakan, Johnson ve Ceyhun kesin olarak oynayacak. Ortega, Tuncay, Ali Güneş ve Serhat'tan biri de yedek soyunacak.

Ligin ilk yarısında 12 maçta (856 dakika) forma giyen Ortega 2'si penaltıdan 5 gol attı, 8 asist yaptı. 1 kırmızı, 1 sarı kart ile devreyi kapayan Ortega, Avrupa Kupaları'nda da 6 maçta 450 dakika oynadı, 2 asist yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!