Ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz kayak kursu

Güncelleme Tarihi:

Ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz kayak kursu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 18:36

Ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz kayak kursu

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, ortaokul ve lise öğrencileri için ücretsiz kayak kursu düzenledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kentin kış turizminde de söz sahibi olması için Tavas İlçesi'nde bulunan Bozdağ'da hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi'nde, bu yıl ilk kez kayak kursları düzenlendi. Ortaokul ve lise öğrencileri için başlatılan uygulamayla kayak öğrenmek isteyen gençler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi'ne kayıt yaptırdı. Sömestr tatilinden başlayarak öğrenciler, tüm sezon boyunca ücretsiz kayak kursu alabilecek. Gençlerin kayak ve giysi takımları da büyükşehir belediyesi tarafından karşılanacak.
Denizlili gençleri ücretsiz kayak kurslarına davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, "Denizli'de spor yapmayan kalmasın' sloganıyla 7'den 70'e herkese spor yapma imkanı sunuyoruz. Kurslarımıza on binlerce Denizlili büyük ilgi gösterdi. Şimdi de ilk gençlerimizi, kayak sporuyla tanıştıracağız. İsteyen tüm ortaokul ve lise öğrencileri, sömestr tatili ve sonrasında sezon boyunca kayak sporu ile ücretsiz buluşabilecek. Belki de bu kurslarla ülkemizi temsil edecek milli sporcular yetiştirmenin temellerini atacağız" dedi.
Kayak antrenörü Abdullah Yılmaz ise, "Eski bir milli kayakçı, kayak öğretmeni ve antrenörüyüm. Ortaokul ve lisedeki bütün öğrenci arkadaşlarımız Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi'ne kayıt yaptırarak sömestr tatili ve sonrasındaki bütün sezon boyunca kayak sporu yapabilecekler. Gençlerimizi Denizli Kayak Merkezi'ne bekliyoruz" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!