Ortaköy'de yaya geçidinde feci ölüm

Güncelleme Tarihi:

Ortaköyde yaya geçidinde feci ölüm
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 10:19

İstanbul Ortaköy’de cuma akşamı yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan 50 yaşındaki kadına, önce belediye otobüsü ardından da karşı istikametten gelen kamyonet çarptı. Kamyonetin altında metrelerce sürüklenen kadın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaya geçidinde araçların durmayarak kadına çarptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

Geçen cuma günü 18.15 sıralarında Beşiktaş Ortaköy’de bir yalıda çalışan Muzaffer Vala Başar (50), akşam saatlerinde işyerinden çıkarak evine gitmek üzere otobüs duraklarına doğru yürüdü. Kaldırımda yürüyen kadın bir süre sonra yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istedi. Ancak araçlar yaya geçidinden geçen kadına yol vermek yerine durmayarak yollarına devam etti.

Ortaköyde yaya geçidinde feci ölüm

Yaya geçidinin ortasında kaldı

Seyir halinde olan araçların arasında kalan kadına bir süre sonra Selman Sakarya idaresindeki belediye otobüsü çarptı. Karşı istikamete savrulan kadın Samet Yılmaz yönetimindeki kamyonetin önüne düştü. Kamyonetin altında metrelerce sürüklenen Başar, ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Ortaköyde yaya geçidinde feci ölüm
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Ulus’taki özel bir hastaneye kaldırdı. Ameliyata alınan talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Ortaköyde yaya geçidinde feci ölüm


Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip kazayla ilgili inceleme başlattı.


Ortaköyde yaya geçidinde feci ölüm


 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!