Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç:

Güncelleme Tarihi:

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 13:28

BAŞKAN GENÇ, TÜRKİYE'DE TEK PARTİ İKTİDARININ ARTIK ELZEM HALE GELDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi ve Arsin Yolüstü Derneğini ziyaretinde bugünkü iç konjonktürde ve Ortadoğu konjonktüründe Türkiye’de tek parti iktidarının artık elzem hale geldiğini söyledi.
Vatandaşın ve esnafın sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Genç, Türkiye’de tek parti iktidarıyla yaşanan ekonomik büyümeyi ve dev yatırım projelerini anlattı. Başkan Genç “Eğer bugün 3. havaalanı, 3. köprü, Marmaray olmasaydı, enerji koridorları ülkemizden geçmemiş olsaydı, nükleer santrallerin temellerini atmamış olsaydık, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sıradan bir cumhurbaşkanlığı profili çizmiş olsaydı, hiç kimse Türkiye bölünecek başlıkları attırmazdı. Hiçbir devlet Türkiye’yi konuşmazdı ve üzerine politika geliştirmezdi. Bunların uzantıları olan ülkemizdeki taşeronlar harekete geçip ülkemizde iç çatışma ve kaos ortamı çıkarmak istemezdi” diye konuştu.
"TÜRKİYE’NİN GÜCÜ, TÜRK-İSLAM COĞRAFYASININ GÜCÜDÜR"
Türkiye’nin gücü ve yakaladığı istikrar ile mazlum milletlerin sesi haline geldiğini vurgulayan Başkan Genç, Türkiye’nin gücünün ve istikrarının aynı zamanda Ortadoğu ve Türk-İslam coğrafyasının da gücü ve istikrarı anlamına geldiğini belirterek, “Artık değişen ve gelişen dünyada artık uzaktan izlenecek kendi haline bırakılacak sıradan bir ülke değildir. Dev yatırımları ile enerji koridorları ile siyasi ve ekonomik istikrar ile dünya devletlerine adeta meydan okumaktadır. Yıllardır alışılagelmiş tek düzen dünya siyaseti artık çoktan geride kaldı. Mazlum milletlerin sesinin olmadığı, adaletin ve hakkın konuşulmadığı eski dünya düzeni geride kaldı. Gelinen noktada ülkemiz üzerinde çok konuşulan meseleler var hesaplar var. Bunun yegane sebebi Türkiye’nin gücü ve istikrarıdır. Türkiye’nin gücü ve istikrarı aynı zamanda Ortadoğu’nun gücü ve istikrarıdır. Ve aynı zaman Türk-İslam coğrafyasının gücü ve istikrarıdır” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!