"Ortadoğu'da Neler Oluyor" konferansı

Güncelleme Tarihi:

Ortadoğuda Neler Oluyor konferansı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 12:06

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırınlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tebessüm Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Arıcılar Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Ortadoğu Neler Oluyor' konferansı yapıldı.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Program Koordinatörü, Ortadoğu Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Şahin, Ortadoğu'da siyasi bir çalkantı olduğunu, Irak, İran, Suriye, Lübnan, Mısır ve İsrail gibi ülkelerin bu çalkantı içerisinde yer aldığını söyledi. Ortadoğu tarihi süreci hakkında bilgi veren Şahin, "Batılılar bir yöneticiyi gözden çıkarırlarsa onu kötülemeye başlarlar. Bu yöneticilerle çalışmış olabilirler ama işlerine yaramadıklarını düşünürlerse, yönetici yerli düşünmeye, milli düşünmeye, ülkesini düşünmeye başlarsa onu gözden düşürerek derler ki bu diktatördür" dedi.
Programın sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Doç. Dr. Mehmet Şahin'e teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Programa AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Durmuş Deveci ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!