Ortaca'da tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Ortacada tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 11:22

Ortaca'da tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, 2016 yaz kararnamesiyle tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.
Ortaca Adliye personeli tarafından Ortaca Sarıgerme Mahallesi Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Otel'de düzenlenen veda yemeğine; Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, CHP'li Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, CHP'li Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Dalaman İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, hakimler, savcılar, avukatlar, adliye personeli ve davetliler katıldı.
Gecede konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, "Genel olarak üç yıl ve daha fazla sürelerle Ortaca Adliyesi'nde görev yapan 8 meslektaşımızı Türkiye'nin çeşitli yerlerine gönderiyoruz. Tüm arkadaşlarımız Ortaca'nın esenliğine katkı, güvenilir bir yargı, uyumlu bir adliye için var güçleriyle emek sarfettiler. Yaklaşık 2 yıldır beraber çalıştığımız meslektaşlarımın hepsine bugüne kadar göstermiş oldukları özveri ve mesaiden dolayı Ortaca Adliyesi adına ve Ortacalılar adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Ortaca'da görev yaparken Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Onur Çetin'e, İstanbul Savcılığı'na atanan Emrah Koçkuzu'ya, Antalya Savcılığı'na atanan Fatih Aktaş'a, Şanlıurfa Hakimliği'ne atanan Murat Sanan'a, İstanbul Hakimliği'ne atanan Sevil Çalışkan Koçkuzu'ya, Isparta Hakimliği'ne atanan Gökhan Aras'a, Kocaeli Hakimliği'ne atanan Emel Türkoğlu'ya ve Tekirdağ Hakimliği'ne atanan Mehmet Aksu'ya plaket verildi.
Plaketlerini almaya gelen savcı ve hakimler, kısa birer konuşma yaptı.
Cihan KAYA / ORTACA (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!