Ortaca Belediyespor: 0 - Bornova 1881 Spor: 1

Güncelleme Tarihi:

Ortaca Belediyespor: 0 - Bornova 1881 Spor: 1
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2015 20:21

ORTACA BELEDİYESPOR KENDİ SAHASINDA BORNOVA 1881 SPOR'A 1-0 MAĞLUP OLDU.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup karşılaşmasında Ortaca Belediyespor, Bornova 1881 Spor’a 1-0 mağlup oldu. Ortaca Ahmet Ateş Stadyumunda oynan karşılaşmada, ilk yarıda yediği tek golü telafi edemeyen Ortaca, kendi sahasında 5’inci mağlubiyetini aldı. Kıran kırana geçen mücadelede 4 kırmızı kart çıkarken, Ortaca Belediyespor karşılaşmanın 2. yarısında 2 penaltı atışından yararlanamadı.
Karşılaşma süresince topa sahip olan ve gol arayan Ortaca, hücum hattında yaşadığı sıkıntı nedeni ile sonuca gidemezken, kazandığı 2 penaltı atışını da gole çeviremeyince, İzmir temsilcisi 3 puanın sahibi oldu.
Maçın ilk yarısında Bornova 1881 Spor’dan, Bekir Adıgüzel, takımını öne geçiren golü attıktan sonra kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bir diğer Bornova 1881 Spor oyuncu Bekir Tek ise gördüğü 2 sarı kart ile oyun dışı kalarak takımını 9 kişi bıraktı. Ortaca Belediyespor’da ise Uğur Çakın, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. rakibinin 9 kişi kalması ile baskısını arttıran Ortaca, geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
İKİNCİ YARI
Karşılaşmanın ikinci yarısında gol arayışlarını arttıran Ortaca, Bornova savunmasını geçemedi. Beraberlik golü için konuk takımın kalesine üst üste ataklar geliştiren Ortaca, 7 numaralı Berk Saraç’ın ceza sahası içinde yerde kalması ile penaltı kazandı. Gökhan Kabayel, kazanılan penaltı atışından yararlanamadı. Beraberlik arayışlarını sürdüren Ortaca’da, Emre Kuncak rakibine sert bir müdahalede bulununca ikinci sarı kartı görerek takımını 9 kişi bıraktı.
Gol için yüklenen Ortaca Belediyespor oyuna Hasan Baydar ve Semih Can Aslan’ı alarak hücum bölgesinde daha etkili ataklar geliştirdi. Oyuna sonradan giren Semih Can Aslan’ın bir topu direkten döndü. Kullandığı penaltı atışı ise Bornova kalecisi Serhat Taşçı’ya takıldı.
Bu sonuç ile Ortaca Belediyespor 7 puanla 12. sırada kalırken, Bornova 1881 Spor puanını 17’ye yükseltti.
STAD: Ortaca Ahmet Ateş
HAKEMLER: Mehmet Avcı xx, Ahmet Eken xx, Soner Özçelik xx
ORTACA BELEDİYESPOR: Gökhan Yılmaz x, Uğur Çakın x, Abdullah Çetin x, İnan Karabulut x, Emre Kuncak x, Mert Mustafa Kabaş x, Gökhan Karakum x, Deniz Yumurtacı x, Berk Saraç x, Fatih Çelebi x, Gökhan Kabayel x
BORNOVA 1881 SPOR: Serhat Taşçı xx, Engin Ün xx, Berkay Ceylan xx, Cenk Çokduyar xx, Bülent Tek xx, Deniz Özyeşiller xx, İsa Tüğü xx, Gökhan Köse xx, Bekir Adıgüzel x, Yüksel Babayiğit x, Erdem Eriş x
KIRMIZI KART: Bülent Tek, Bekir Adıgüzel (Bornova) - Uğur Çakın, Emre Kuncak (Ortaca)
GOL: Bekir Adıgüzel (Bornova 1881
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!