Orta düzey yöneticiler aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Orta düzey yöneticiler aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 10:23

15 ülkede faaliyette olan uzman ve orta düzey yönetici bulma şirketi Spring Professional, Türkiye pazarına girdi. Özellikle satış&pazarlama, lojistik, bilişim sektörlerine odaklı çalışacak olan şirket, bu yıl 70 kişiyi işe yerleştirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Orta düzey yöneticiler aranıyor
Seçme ve yerleştirme alanında 2016 yılının ilk yarısında yüzde 40 büyüme sağlayan Adecco Türkiye Şirketler Grubu Türkiye pazarına yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. 2014 yılında Badenoch&Clark markasını Türkiye pazarına getiren Adecco, şimdi de 15 ülkede faaliyet gösteren bir diğer grup şirketi Spring Professional’ı Türkiye’ye getirdi.

Adecco Türkiye Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Tibet Eğrioğlu, “Spring Professional olarak, orta düzey personel seçiminde uzmanlaşan bir firmayız” diyor.

70 UZMANI İŞE YERLEŞTİRECEKLER
Spring Professional, sadece uzman ve orta düzey yönetici seviyelerinde işe alım yapacak. Özellikle satış&pazarlama, tedarik zinciri&lojistik, bilişim & telekomünikasyon odaklı olarak çalışan şirket, Türkiye’da faaliyete geçtiği günden bu yana, 1.5 ayda, 11 adayı işe yerleştirdi. Bu yılın sonuna kadar 70’in üstünde işe yerleştirme yapmayı öngörüyorlar.

Spring Professional Türkiye Genel Müdürü Zeynep Kamışlı, Türkiye’deki orta düzey yönetici profilini şu sözlerle özetliyor: “Biz, Türkiye kurumsal iş piyasasını bizlere komşu olan ülkelerden ve hatta Doğu Avrupa ülkelerinden çok daha gelişmiş buluyoruz. Kurumsal iş pazarını oluşturan uzman ve yöneticiler de aynı paralelde, düzgün eğitim geçmişleri, ticari kimlikleri, esnek bakış açıları, dayanıklılık ve çalışkanlıkları ile ön planda” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!