Orman'dan Gomez ve Oğuzhan açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Ormandan Gomez ve Oğuzhan açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 13:42

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gomez’i Alman Milli Takımı’ndayken almadıklarını, yıldız futbolcuyu Alman Milli Takımı’na tekrar kendilerinin kazandırdıklarını belirtti. 

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak’ın sahibi olduğu Corentte markasının ürün lansmanında Beşiktaş’ı takip eden muhabirlerle sohbet eden Başkan Orman çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Futbol takımının başarısından, kulüp yönetimine kadar bir çok konuda değerlendirmelerde bulunan başkan Orman, futbol takımı oyuncularının hepsinin iyi olduğunu, yıldız futbolcuları Gomez’in ise Beşiktaş’a geldikten sonra tekrar Alman Milli Takımı’na seçildiğini söyledi.

Fikret Orman, “Beşiktaş’ın daha 2 maçı var. Şampiyonluk için şimdiden konuşmak olmaz. Hele bir maçımızı oynayalım ondan sonra şampiyonluk için konuşuruz. Bu kulüp çok zor günlerden buralara kadar geldi. Eskiden bugünleri anlatmaya çalıştığımızda etrafımızda bazı insanlar bize inanmıyordu. Bunlar ne zaman gidecek diye hesap yapıyorlardı. Şuan ki durum ise ortada. Futbolcularımızın hepsi iyi kalitede ve üst düzey futbolcular. Bu kulüp karşılıklı olarak hepsine katkı yaptı. Biz Gomez’i Alman Milli Takımı’ndan almadık mesela, Alman Milli Takımı’na verdik. Kendi Milli Takımımızın da golcüsü Cenk Tosun oldu. Gurur verici şeyler bunlar. Cenk gibi kaliteli bir oyuncu her zaman bize güven verir.” diye konuştu.

Haberin Devamı

OĞUZHAN ÖZYAKUP NEDEN GİTSİN Kİ? ONUN İÇİN DAHA CİDDİ TEKLİFLER OLMALI”
Oğuzhan Özyakup’un kaliteli ve yetenekli bir oyuncu olduğunu belirten Fikret Orman, oyuncularına başka takımlardan teklifler geldiğini doğruladı.

Başkan Orman, “Oğuzhan ve diğer bazı oyuncularımıza teklifler geliyor. Ama Oğuzhan kalitesindeki bir oyuncuya çok daha ciddi teklifler gelmeli. Büyük rakamlar ve belli başlı büyük Avrupa kulüpleri olmalı. Yoksa Oğuzhan zaten büyük bir kulüpte oynuyor, iyi kazanıyor, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak ve yeni statta oynayacak neden başka takımla gitsin ki?” diye konuştu.

BOYKO İYİ KALECİ”
Ukrayna’nın Dnipro takımından transfer edilen 28 yaşındaki file bekçisinin iyi bir kaleci olduğunu söyleyen Fikret Orman, “Boyko kendisini gösterecek. Bir çok haber çıkıyor kendisiyle ilgili. “Satılacakmış” diye. Bunlar ciddi olmayan haberler. Böyle işler ciddiyet ister.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“İYİ TAKIM KURDUK. AVRUPA’DA DA İYİ MÜCADELE EDEN VE KUPA ALAN TAKIM OLMAK İSTİYORUZ”
Avrupa Kupaları için hedeflerinin olduğunu her fırsatta söylediğini belirten başkan Orman, “ Öncelikli hedefimiz iyi takım olmak. İyi takım olduktan sonra özellikle kendi sahamızda bizi yenecek takım çıkmaz. Bununla birlikte Avrupa’da kupa neden olmasın?” dedi.

“BAŞKANLIĞI BIRAKTIKTAN SONRADA BURALARDA OLACAĞIM. BENİM GİDECEK BAŞKA YERİM YOK”
15 Mayıs Pazar günü Seçimli Olağan Genel Kurul’da başkanlığa tekrar aday olan Fikret Orman, birgün görevi bırakacağını fakat yine kulübün içinde olacağını söyledi.

Fikret Orman, “Başkanlığa aday oldum. Bu kulübü daha ileriye götürmek için bir ekip kurduk. Liste kurarken de çok zorlandık. Günde 4 – 5 saat uyumuyorum bile. Sürekli seyahatler oluyor, kulübün işleri oluyor, davetler oluyor. Bedenen bugünlerde biraz yoruldum ama bu güzel bir yorgunluk. Bir gün gelecek başkanlığı bırakacağım. O zaman ben yine buralarda olacağım. Maçlara geleceğim, Divan Kurullarına geleceğim. Benim gidecek hiçbir yerim yok Beşiktaş’tan başka.” diye konuştu.

Haberin Devamı

“TESİS OLARAK FUTBOLA YATIRIMI BİTİRİP, BASKETBOLA YATIRIM YAPACAĞIZ”
Bundan sonraki dönemlerde tesis olarak artık futbola yatırım yapmayacaklarını belirten Fikret Orman, “Bundan böyle futbolla alakalı tesisleşmeye ara vereceğiz. Basketbola her türlü yatırım planlarımız var. Bundan böyle basketbola da önem vereceğiz.” ifadesini kullandı.

Öte yandan lansmanda, Başkan Orman’ın yanı sıra Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, kaleci Tolga, Cenk Tosun ve eşi, yeni yönetim listesinde bulunan Berk Hacıgüzeller de yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!