Orman, Serdal Adalı’ya da sahip çıktıklarını söyledi

Güncelleme Tarihi:

Orman, Serdal Adalı’ya da sahip çıktıklarını söyledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2014 21:37

‘Beşiktaş şike yaptı mı yapmadı mı’ diye soran Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a divanda cevap veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş’ta şikenin ş’si yoktur. Bu olaylara konu mankeni olarak sokulmaya çalışılmıştır” diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş şike yaptı mı yapmadı mı onu söylesin” deyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a cevap vererek, “Beşiktaş’ta şikenin ş’si yoktur. Beşiktaş, bu olaylara konu mankeni olarak sokulmaya çalışılmıştır” dedi. Siyah beyazlıların dün yapılan 4. Olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan Orman, yine Yıldırım’ın 3 Temmuz’da yargılanan eski asbaşkan Serdal Adalı’ya sahip çıkılmadığı ididasına da yanıt verip, “Bu kulüp, şanı şerefi olan bir kulüptür. Kimse bizi şaibenin içine sokamayacaktır. Beşiktaş’ın bu konulara verecek cevabı yoktur. Serdal Adalı’nın bir tane tapesi yoktur. Onu UEFA nezdinde de savunan ben ve arkadaşlarımdır” dedi.

‘BORÇ ARTIŞI BENİ DE ENDİŞELENDİRİYOR’
Kulüp toplam 830, net olarak da 666 milyon lira olarak açıklanan borçlarının kendisini de endişelendirdiğini belirten Orman, “Ama Beşiktaş stadını kendi yapan bir kulüptür. Stadı yıktınız ve e-biletle birlikte gelirleriniz aşağı düşmüş durumda. Camiada ne olacak düşüncesi var. Borçlanmadan stat yapacak bir sihirbaz varsa 2016’da aday olmasını bekliyorum. Beşiktaş Vodafone Arena’nın senelik geliri 60 milyon dolar olacaktır. Stadın maliyeti de 100 milyon dolar. Kongreye kadar borcu 50-60 milyon dolar düşürecek üç proje üzerinde çalışıyoruz. Seçimde karşınıza borcu düşürmüş bir başkan olarak çıkmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

BU SEZON BİRİNCİ HEDEF ŞAMPİYONLUK
Stadın kaba inşaatının aralık sonunda biteceğini belirten Orman, “15 gün sonra da çatı imalatına başlayacağız. Loca ve VIP koltuğun 3 yıllık satışından 31 milyon dolar sağladık. 6.3 milyonluk da satış rezervasyonu var ve elimizde 17 milyon dolarlık da satılacak loca var. Bu sezon birinci hedefimiz de Beşiktaş’ı şampiyon yapmaktır. Stadın da yapılması lazım, takımlarımızın da kazanması lazım” dedi. Orman, üç kez divana katılmayanların üyeliğinin düşürülmesine kendisinin de destek verdiğin belirten Orman, “Ancak eski başkanlarımızın üyeliğini düşeceğini kestiremedim” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!