Orman resmen açıkladı! Gomez...

Güncelleme Tarihi:

Orman resmen açıkladı Gomez...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2015 14:21

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, takımın kamp yaptığı Avusturya'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Orman, Gomez ile ilgilendiklerini ancak başka futbolcular da olduğunu söylerken Gökhan, Sosa ve Oğuzhan'ın satılmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Transferi bir santrafor alarak tamamlayacaklarını belirten Orman,Veli’nin durumunun tam olarak netleşmesinden sonra orat sahaya da bir takviye yapabileceklerini dile getirdi.

Robin Van Persie transferinde yaşanan süreçte Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın kendileri ile ilgili yaptığı açıklamaya istinaden "Van Persie ile görüştüğüm doğrudur ama O başka bir kulübe gitti.Hayırlı olsun.Aziz beyin açıklamalarını biliyorum. Ben o üslupları 15-16 yaşlarında bıraktım. O şeylere çok girmek istemiyorum."diye konuştu.

Gökhan Töre ile ilgili yazılan rakamların palavradan ibaret olduğunu ifade eden başkan Orman şampiyon olmak istediklerini ve artık oyuncu satmayacakalarını ifade etti.

Başkan Fikret Orman’ın basın toplantısında yaptığı açıklamalardan satırbaşları şu şekilde:

"Önümüzdeki yada en geç diğer hafta santraforu bitireceğiz"

"Kamuoyunda en çok merak edilen konular transfer. Kulüp menfaatleri gereği çok aceleci davranmadan kendi bütçemizi iyi kullanarak transfer yapma mecburiyetimiz var. Adım adım gidiyoruz.Kulübün menfaatlerini önde tutmak önemlidir. Farklı stratejiler uygulamak ve önümüzdeki sezon ile alakalı transferleri bitirmek istiyoruz. Önümüzde 35-40 gün gibi bir süreç var ama lig 14 Ağustos’ta başlayacak. 5 transferle kapatmak istiyoruz.

Orman resmen açıkladı Gomez...


Geçen sene Fenerbahçe maçından bu yana Veli’nin problemli olması ve Tolgay’ın çapraz bağlarındaki sıkıntısı bizi ön libero ile alakalı düşünceye sevk etmiştir. Veli ile ilgili Pazartesi günü toplantı olacak. O da çok önemli. Oradan da 2 ay gibi bir süre çıkarsa belki ön liberoya da transfer düşünebiliriz. Birinci hedefimiz santrafora oyuncu almaktır. Çok fazla bilgi vermek istemiyorum. Bildikleriniz de bilmedikleriniz de olabilir. Kendi pazarlık şanslarımızı tutabilmek için farklı stratejiler yapabiliyoruz. Ama en kısa sürede bitirmek için santrafora odaklanmış durumdayız. Önümüzdeki ya da en geç diğer hafta santrafor transferini bitirmiş olacağız"

"Şu andaki 3 santraforun önünde bir isim alacağız"

"Forvet mevkisinde oynayan 3 tane çok kıymetli oyuncumuz var. Hoca, oyunculara şans veriyor. Dün 2. hazırlık maçını oynadık, bugün 3. maçımızı oynayacağız. Hazırlık maçlarının skorsal önemi yoktur. Ligde hazır olmak önemlidir. Şu andaki 3 sanraforun önünde biri isim transfer edeceğiz."Gökhan Töre, Oğuzhan, Sosa’dan hiçbirini göndermeyeceğiz. Öyle bir niyetim yok. Pedro için de benim şahsi bir niyetim yok. Yeni bir stoper geldi. Belki takım içerisinde yer bulamayacak oyuncularımızı kiralama gibi bir şey olabilir."

"Gomez çok kaliteli bir oyuncu"

"Gomez, çok kaliteli bir oyuncu.Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi kaldırmış bir oyuncu için yorum yapamam. Çok kaliteli bir oyuncu. Beşiktaş’ın mali gerçekleri ve bizim gerçeklerimiz var.Takımda futbolcu oyuncu dengesi var. Adalet sistemimiz var. Biz hiçbir oyuncuya önce diğerine sonra ödeme prensibi uygulamadık.Beşiktaş’a transfer olan oyuncular için hiç kimseye teminat mektubu verilmez. Beşiktaş’ın önceliği kendisidir. Güvenmeyen gelmez, biz de almayız. O gelecek diye tavizlerde bulunmayız. Transfer yapmak esasında çok kolay. Ver, üzerine de ver. Ama bu zihniyetlerle Türk sporunun geldiği nokta belli. Kendi prensiplerimizden asla taviz vermeden gidiyoruz. Çok kaliteli bir oyuncu. İlgileniyoruz ama tek ilgilendiğimiz oyuncu değil."

"Gökhan’a 18-20 milyon diye yazılan teklifler palavra"

"Gökhan çok kıymetli bir oyuncu. Bizim ve Türk futbolunun önemli starı. Starlarımızı oyantmamız lazım. Beşiktaş şampiyonluk kazanmayı hedeflemiş bir kulüp. Bizim hedefimiz şampiyonluklar ve UEFA şampiyonluğudur. Çok fazla olmayan transferlerle takımı daha yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz. Gökhan’ı para geldi diye sattık, yerine oyuncu aldık diyelim sonra toplama oldu. Gökhan’a 18-20 Milyon Euro’luk teklifler gelmedi. Bunların hepsi palavradan ibaret. Gelse bile bunun parasal karşılığı yok.Biz bir an evvel Vodafone Arena’ya dönüp şampiyon olmak istiyoruz. Bütün herkes Gökhan’ın satılıp para gelmesini değil şampiyon olmamızı istiyor. Biz artık şampiyon olmak istiyoruz."

"Ricardo Quaresma Beşiktaş’ın büyük olduğunu anladı"

"Ricardo çok iyi bir profesyonel, alkol kullanmaz, sigara içmez, dışarı çıkmaz. Quaresma kalitesiz olduğu için Beşiktaş’tan gönderilmiş bir oyuncu değil, öyle olsaydı Beşiktaş’ta oynadığı zaman da yeni kontrat teklif etmezdik. Şimdi yeniden Quaresma ile anlaştık ve o da zamanla Beşiktaş’ta olanları daha iyi idrak ettik. Beşiktaş çok büyük bir camia ve oyuncular bu kulüpte oynadıkları için büyükler. Quaresma bunu anladı."

"Ben o üslubu 15-16 yaşında bıraktım"

"Robin Van Persie ile daha önce görüştüğüm doğrudur,başka kulübe gitti. Başka kulübe gitmiş bir oyuncu için yeniden bu sayfaları açmak bize yakışmaz. İyi bir oyuncudur. Öyle olmasa ilgilenmezdik. Hayırlı olsun. Polemiklere girmek istemem. Kontrat imzalamış kıymetli bir oyuncu. Yorum yapılacak bir kariyeri yok. Aziz beyin açıklamalarını biliyorum. Ben o üslupları 15-16 yaşlarında bıraktım. O konulara çok girmek istemiyorum."

"Stada sponsor almayacağız diyenler o sponsoru bulamayanlardır"

"Vodafone Arena için tribün sponsorluklarını görüşüyoruz. Belli fiyatlarımız var. Ondan aşağı da inmek istemiyoruz. "Stada sponsor ismi almayacağız, göğüs sponsoru almayacağız" diyenler şimdi bakıyorum neler diyor. Onlar bulamadığı için alamadı.Çünkü tribünlere hangi ismi verirseniz o isim orada kalıcı oluyor ve hep o ismle anılıyor.Bu yüzden uzun dönem ve iyi konrat olması lazım .Teklifler geliyor ama tatmin edici olmadı."

"Stat konusunda süreç biraz uzadı"

"Stat o gün bitecek, bugün bitecek ama sonunda bitecek. Bir gün bitecek. Hepimiz biliyoruz ki o stat bitecek. Vodafone Arena’ya inşa edilen çatı zor bir çatı. Süreç biraz uzadı. Fakat Azrail gibi tepelerindeyim. Statta kullandığımız çatı, gerdirme sistemi kullanılan zor bir çatı. Bursaspor 2 senedir bu çatıyı yapmaya çalışıyor. Çatı kalktıktan sonra hemen koltuk ve çimin serilme işlerine girişeceğiz. Stat için zor tarihler koyuyorum, herkes o tarihe odaklansın diye. Riskler alıyorum ama liderlik risk alma işidir. Çene yapma değil icraat işidir. Tarihlere çok girmeyeceğim. Sonlara doğru geldik."

"Beşiktaş’ın mutsuzluğu üzerinden siyaset yapmasınlar"

"2016’daki seçimi niye istiyorlar? Takım kötüye giderse, Stat bitmiş, her şey yolunda gelelim başkan olalım. Bunları söyleyenler eskiden Ugandaspor’da mıydılar? Projelerini ortaya koysunlar.1 değil, 2 değil, 3 aday olsun. Ama sandıkta konuşacaklar. Orada öyle, şurada böyle değil.Ben seçim sandığından hiç kaçmadım. Kaçmam da. Beşiktaş’ın mutsuzluğu üzerinden siyaset yapmasınlar. Bunları söyleyenler sandıkta konuşacaklar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!