Orman Genel Müdürü Üzmez Mersin’e Geldi

Güncelleme Tarihi:

Orman Genel Müdürü Üzmez Mersin’e Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:30

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI ORMAN GENEL MÜDÜRÜ İSMAİL ÜZMEZ, MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ ZİYARET ETTİ. MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ ABİT BACA TARAFINDAN KARŞILANAN GENEL MÜDÜR ÜZMEZ, ŞUBE VE İŞLETME MÜDÜRLERİNİN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Mersin’e gelerek Mersin Orman Bölge Müdürlüğü şube ve işletme şeflerinin sorun ve taleplerini dinledi.
Orman Genel Müdürü Üzmez, bugün Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Çelik, Yalçın Akın, Durmuş Bilal Akkuş, şube ve işletme müdürleri tarafından karşılanan Üzmez, şube müdürleri ve işletme müdürleriyle bir toplantı yaptı.
Toplantıda, iyi yönetici olmanın önemine değinen Üzmez, çalışma prensipleri hakkında talimatlar vererek, “İyi bir yönetici mazeret üreten değil, marifet üretendir. Görevler yerine getirilirken, çalışma alanına ve mevzuata hakim olunması son derece önemlidir. Özellikle şube müdürleri mevzuatları çok iyi bilecek. Ayrıca, her kademedeki meslektaşımız üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacak ve çok çalışacak” dedi.
Bu toplantı sonrasında orman işletme müdürleri ile ayrıca bir toplantı daha düzenleyen Üzmez, müdürlerin talep ve sorunlarını dinledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!