Orijinal güzellik

Güncelleme Tarihi:

Orijinal güzellik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2012 02:04

Paris Kuaför’ün sahiplerinden Hakan Kutlugün, 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda saçlarda kadınsılığı ön plana çıkardıklarını söyledi. Kutlugün, yeni sezon saç modası ve koleksiyonla ilgili ipuçları verdi.

Haberin Devamı

“Güçlü kadınsılığı ortaya çıkarmaktan yola çıktım. Bu koleksiyonda yapmak istediğim kadınların beklediği övgü, takdir ve hürmet. Aynı zamanda da saf ve doğal olmaları. Kadınların simgesi olan güzelliklerini evcilleşmemiş bir miras gibi düşünüp; 1980’lerdeki modanın, gerçek özünü ortaya koymak hayaliyle ifade etmek istedik. Saç rengi trendlerini doğadaki parlak taşlardan, cennet kuşlarından ve nadir bulunan evcilleşmemiş hayvanların parlak deri renklerinden aldık. Yani saf ve vahşi.”

Doğal ışıltılar

Red&White İlkbahar - Yaz koleksiyonunda ise kadınlar saçlarında doğal ışıltıları yakalıyor. Saçların orta uzunlukta ve katlı bir kesime sahip olduğu koleksiyonda, saçlar kişiye özel çalışmalarla açık bal renklerinde baz oluşturularak, açık röfle yansımalarıyla ışıldıyor. Yenilenen trendle, doğal görünümün ön planda tutulduğu koleksiyon, güzelliğine önem veren kadınların vazgeçilmezleri arasında.
Yaz koleksiyonunda yeni bir hayata ilk adımı atmaya hazırlanan gelinler adayları da unutulmadı. Dünya evine girmeden önce, koleksiyonu tercih eden tüm genç kızların hayallerindeki gelin modelleri dinlenip, her birinin hayali yeni trendler eşliğinde sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!