Orhangazi'de, sihirli atölyeler açıldı

Güncelleme Tarihi:

Orhangazide, sihirli atölyeler açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 13:22

Orhangazi'de, sihirli atölyeler açıldı

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ(Bursa)(DHA)-BURSA'nın Orhangazi  İlçesi'nde, öğrenciler ve yetişkinler için bilim ve teknoloji atölyelerinin yar aldığı Sihirli Atölyeler''in açılışı tören ile yapıldı.

Orhangazi İlçesi'nde, Kaymakamlık, Belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ile Dayanışma Vakfı'nın katkılarıyla oluşturulan içersinde,  öğrenciler ve yetişkinler için bilim ve teknoloji atölyelerinin yar aldığı Sihirli Atölyeler''in açılışı yapıldı. Törene, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz,  Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Drone kullanımı, maket uçak kullanımı, robotik malzemelerle öğrencilerin bilim ve teknoloji eğitimine katkı sağlayacak materyallerin yer aldığı Sihirli Atölyelerde, ilçe genelinde gruplar halinde öğrenciler eğitim alabilecek.

Sihirli Atölyelerin açılış töreni öncesinde daha önce Halk Eğitim Müdürlüğü vasıtası ile açılan drone kullanıcı eğitimini alan öğretmenlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Sihirli Atölyeleri gezen protokol üyeleri burada atölye öğretmenlerinden bilgi aldı.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!