Orhangazi Belediyespor'un şampiyon gençleri Türkiye Şampiyonası için Kocaeli'ye gitti

Güncelleme Tarihi:

Orhangazi Belediyesporun şampiyon gençleri Türkiye Şampiyonası için Kocaeliye gitti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 13:05

Orhangazi Belediyespor'un şampiyon gençleri Türkiye Şampiyonası için Kocaeli'ye gitti

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY / ORHANGAZİ,(BURSA),(DHA)  U-19 Gençler Ligi'nde grup şampiyonu olduktan sonra Bursa Play-Off grubunu da zirvede tamamlayan ve şampiyon olan Orhangazi Belediyespor U-19 Takımı Türkiye Şampiyonası ilk tur maçlarını oynayacağı Kocaeli’ye hareket etti.
Bursa’dan Orhangazi Belediyespor ile Nilüfer Erdemli takımlarının mücadele edeceği Türkiye şampiyonası ilk tur maçlarının oynanacağı Kocaeli’ye hareket eden Orhangazi Belediyespor takımı altyapı sorumlusu Tuncer Yenigün, teknik direktör Murat Alemdar ve takım oyuncuları, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan U-19 Genç takımının bugüne kadar büyük başarılar elde ettiğini, Orhangazi futbolunun geleceğinin de gençlerde olduğunu belirterek, "Takımımızın Kocaeli’de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. İnşallah buradan da başarılı sonuçlarla dönecektir" dedi.
Öte yandan Orhangazi Belediyespor’un Kocaeli’deki Türkiye Şampiyonası ilk tur maçları başladı. Kırmızı siyahlılar ilk maçını yarın Sakarya Erenlerspor ile oynayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!