Orhan Kaynar: Hami faktörü

Güncelleme Tarihi:

Orhan Kaynar: Hami faktörü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2000 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

TRABZONSPOR galibiyet serilerine Hami ile devam ediyor. Dünkü Göztepe maçında takımın yükünü sırtlayan, golü bulan, gol attıran, gol pasları veren isim yine Hami idi.

Göztepe'nin böylesine güçlü bir Trabzonspor karşısında yapacak bir şey yoktu. Sadece Remzi ile bir pozisyon buldu. Remzi de o pozisyonu dışarı attı. Bunun dışında tamamiyle oyuna hakim olan taraf Trabzonspor'du.

Hakemin Fatih'le, Aldama'nın sürtüşmesinde Fatih'e kırmızı, Aldama'ya sarı kart göstermesi yerinde bir karardı. Hatta şunu da söyleyebiliriz; Trabzonspor, 10 kişi kaldıktan sonra sayısız gol fırsatı da buldu. Ancak Orhan'la bulduğu ikinci golün dışında gole ulaşamadı.

Trabzonspor'da yıldız arıyorsak, bana göre defansta Osman 1 numaraydı. Nikolovski'yi de buna katabiliriz. Şu bir gerçek ki, Hami ile Trabzonspor bir başka. Gol atıyor, gol pasları veriyor, koşuyor, mücadele ediyor. Açıkçası takımını sırtlamış götürüyor. Nitekim, binlerce seyircinin maç bitiminden sonra Hami'yi tribünlere çağırması gerçekten güzel bir görüntüydü.

Özetlersek; Trabzonspor, tırmanışını sürdürüyor. Futboluyla da, dayanışması ile de, her türlü organizasyonuyla da. Önümüzdeki hafta yapılacak Fenerbahçe maçına Trabzonspor çok büyük bir moralle gidiyor. Bu Trabzonspor, bu moralle, falcılığı pek sevmem ama Fenerbahçe'yi hırpalayabilecek bir görüntü sergiliyor.

Son sözüm de hakem Murat Ilgaz'a. Kendisini kutluyorum. Mükemmel bir maç yönetti. Gösterdiği sarı kartlar da, kırmızı kart da doğruydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!