Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan pilotlara 'fular' jesti

Güncelleme Tarihi:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akardan pilotlara fular jesti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 12:47

Suriye ve Irak'ta IŞİD'e karşı olası bir kara operasyonu tartışılırken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan kritik bir ziyaret geldi; Akar, ABD'nin IŞİD'e karşı operasyonlarının beyni niteliğindeki İncirliİk Üssü ve Diyarbakır'daki 8. Ana Jet Üssü’nü ziyarette bulundu. Akar, ziyaretlerinde pilotların boyunlarına taktığı fuları takarak, pilotlara jest yaptı.

Haberin Devamı

Suriye ve Irak'ta IŞİD'e karşı olası bir kara operasyonu tartışılırken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan kritik bir ziyaret geldi; Akar, ABD'nin IŞİD'e karşı operasyonlarının beyni niteliğindeki İncirliİk Üssü'ne ziyarette bulundu. Akar'ın İncirlik ziyareti, uzun süredir bir Türk Genelkurmay Başkanı'nın İncirlik üssüne yaptığı ve basına servis edilen ilk ziyaret olması açısından da önem taşıyor.



ABD ile Türkiye arasında 2003 yılında yaşanan "çuval olayı" sonrasında, özellikle iki ülkenin askeri makamları arasında sert rüzgarlar esmişti.
Çuval olayı sonrasında medyada Genelkurmay Başkanları'nın İncirlik'i ziyaretine ilişkin medyada pek haber yer almazken, bir önceki Genelkurmay Başkanı Necdet Özer'in Adana'ya yaptığı ve kentteki birlikleri ziyaret ettiği gezide, İncirlik'e ziyaret hakkında herhangi bir bilgi verilmemişti.

Haberin Devamı

PİLOTLARA JEST YAPTI; PİLOT FULARI TAKTI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akardan pilotlara fular jesti


Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Diyarbakır'daki 8. Ana Jet Üssü’nü ziyaretinin ardından dün de Adana’daki birlikleri denetimi ve İncirlik ziyaretinde boynundaki fular dikkat çekti. Akar, hava üslerine yönelik ziyaretlerde, Hava Kuvvetleri'nde görevli pilotların boyunlarına taktığı fuları takarak, pilotlara jest yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!