Orgazm olamıyorsanız sebebi bu olabilir

Güncelleme Tarihi:

Orgazm olamıyorsanız sebebi bu olabilir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 17:08

Indiana Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre; kadınların orgazm olmasını engelleyen faktörlerden biri de klitoris ile idrar yolu arasındaki mesafenin fazla olması...

Haberin Devamı

Orgazm olamamanın çeşitli nedenleri olsa da bilim insanları, orgazm olamama hakkında ilginç bir gerçeği ortaya koydu. Indiana Üniversitesi Anatomi Bölümü'nde Leslie Hoffman tarafından yapılan bir çalışmaya göre; orgazm olabilmek için klitoris ile idrar yolu arasındaki mesafenin kısa olması gerekiyor. Araştırmaya göre aradaki mesafe üç santimden fazlaysa orgazm olmak sadece cinsel birleşmeyle mümkün olamıyor. 

SIRRI 2.5 SANTİM MESAFE

Daily Mail'in haberine göre, nihai mesafe 2.5 santim veya daha az olan kadınların geleneksel ilişki sırasında kolayca orgazm olabildiğini belirten uzmanlar, o nedenle sihirli rakamın 2.5 santim olduğunu söylüyor. Ancak aradaki mesafe üç santim ya da daha fazla ise orgazm için kadının çok etkili bir şekilde uyarılması gerekiyor.  İlişki içinde olan kadınların yüzde 62'si orgazm sıklığı konusunda çok memnun olduklarını söyledi. 

BAKMADAN GEÇME!