Organik Evi ile GDO'suz hayat

Güncelleme Tarihi:

Organik Evi ile GDOsuz hayat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 11:31

Organik Evi ile GDO'suz hayat

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, Organik Evi Spa ve Güzellik Salonu tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantı, güzelliğine önem veren kadınları bir araya getirdi.

Kahvaltıya sağlık ve estetik alanında birçok önemli markanın distribütörlüğünü üstlenen Att Medikal'in Ürün Müdürü Nurhan Çakar, Herbatürk Ceo'su Eyup Orak, Organik Evi SPA ve Güzellik Salonu'nun yöneticileri Adil Türköz, Sevda Öcal ile estetisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Organik Evi SPA ve Güzellik Salonu yöneticisi Adil Türköz, kaliteli ve sağlıklı bir yaşamı önemseyenlerin bir sağlık akımı olarak yaygınlaşan organik hayata dönüş felsefesini benimsediğini dile getirerek, “Çoğumuz yediklerimiz ve içtiklerimizin ne kadar yapay olduğundan yakınıyoruz. Bizim Organik Evi'ni açmamızın nedeni de aslında budur. Kimyasal kullanmadan GDO'suz, hormonsuz, doğal ürünleri insanlara sunmak. Bu ürünleri sunarken, kimyasal sektörden nasıl kurtulabileceğimizi de insanlara anlatmaya çalışıyoruz. Doğal ürünlere kolay ulaşımı sağlamak için Organik Evi'ni hizmete açtık. Organik Evi olarak 10 yıldır hizmet vermekteyiz. Organik Evi Spa ve Güzellik Salonu'nda organik ürünlerin yanı sıra güvenilirliğine inandığımız ürünleri de Gazianteplilerle buluşturuyoruz" dedi.

Kadınların son yıllarda cilt bakımı ve güzelliğine daha fazla özen gösterdiklerini belirten Att Medikal'in ürün müdürü Nurhan Çakar, "Cildimiz zamanla bozulur ve yaşlanma süreci hızlanır. Bu sürecin, en önemli faktörlerinden birisi de genetiğimizdir. Ancak, genetik mirasımızın yapısına ve genlerimizin çevreyle etkileşimine bakarak yaşlanma sürecini engellemek elimizde. Genxskin serimiz,14 günde hızlı anti-ageing etki ile 14 geni yeniden harekete geçiriyor Güzellik üçgeni dediğimiz yüz ovalinin yeniden oluşumunu sağlıyor. Doğal olduğundan Organik Evi'nde bulabileceğiniz ürünlerimizi yakından tanımanız için Organik Evi'nde zaman zaman promosyon günleri düzenlenmekteyiz" diye konuştu.

Herbatürk CEO'su Eyüp Orak ise, gıda takviyelerinin, kötü beslenme nedeni ile eksik kalan ve vücudun ihtiyacı olan vitamin mineral ve enerji ihtiyacını karşılamaya yardımcı olduğunu dile getirerek, gıda takviyeleri ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Organik Evi Yöneticisi Sevda Öcal, davetlilerle tek tek ilgilenerek onların sorularını yanıtlarken, kahvaltı sonrası düzenlenen çekilişle de çeşitli hediyeler dağıtıldı

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!