Ordu'ya şehit ateşi düştü (2)

Güncelleme Tarihi:

Orduya şehit ateşi düştü (2)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 20:15

Ordu'ya şehit ateşi düştü (2)

Haberin Devamı

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ ORDU'YA GETİRİLDİ
Van'ın Başkale İlçesi'nde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 22 yaşındaki Uzman Çavuş Sabri Eryeler'in cenazesi askeri uçakla memleketi Ordu'ya getirildi. Şehit Uzman Çavuş Sabri Eryeler'in cenazesi Ordu-Giresun Havalimanı'nda törenle karşılandı. Buradaki törende Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Emniyet Müdürü Suat Çelik, İl Jandarma Komutanı Sedat Sarıkaya, daire müdürleri, askeri erkan, polis ve jandarma ile vatandaşlar katıldı.
Şehidin ev hanımı annesi Emine ile çiftçi babası Muammer Eryeler, taziyelerle teselli bulmaya çalıştı. Oğlunun tabutunun ardından ağlayarak yürüyen acılı anne "Ordu'ya hoşgeldin şehidim. Benim canım yavrum, asker uzman oğlum böylemi gelecektin aslan oğlum" diyerek ağıt yaktı.
Tören mangası tarafından uçaktan alınan şehidin naaşı daha sonra cenaze aracıyla Kumru Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şehit Sabri Eryeler, yarın öğle namazına müteakip Kumru'da düzenlenecek olan törenin ardından Ortaca Mahallesi'nde toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!