Orduspor'a iki ünlüden destek

Güncelleme Tarihi:

Orduspora iki ünlüden destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2009 15:50

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'a destek vermek için Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in daveti üzerine ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt Ordu'ya geldi.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'e ait Padya Otel'de basın toplantısı düzenleyen ünlü sanatçılar, Oktay Kaynarca önce şaka yaparak kente domuz avı için geldiklerini söyledi. Kaynarca, "Buraya gelmemizin nedeni, buranın ünlü domuz avı" diye espri yaptıktan sonra, "Ordu'yu Ordu'nun Dereleri' türküsüyle biliyordum. Daha önce hiç gelmedim. Karadeniz'i biraz biliyorum bunun için de çok şaşırmadım dokusu açısından. Güzel bir yer olduğunu tahmin ediyordum ve yanılmadım. Onun dışında ben Türkiyeliyim. Türkiye'nin her yerindeyim. Memleketin her karış toprağını seviyorum. Ordu'da benim için Türkiye'nin en güzel yerlerinden birisi" dedi. Orduspor'un bugün oynayacağı Altay karşılaşmasını izlemek için kente geldiklerini belirten Oktay Kaynarca, "Futbol deyince yüz karasıyım. Hiç anlamam toptan. Futboldan hakikaten hiç anlamam. Başkanımız bu doğrultuda ne yaparsa yapsın, biz arkasındayız. O ne derse biz arkasındayız" diye konuştu.

Toplantının ardından Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'a isimlerinin yazılı olduğu 52 numaralı formaları hediye etti.
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!