Orduspor Teknik Direktörü Devrim:

Güncelleme Tarihi:

Orduspor Teknik Direktörü Devrim:
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 20:28

- "Antalya kampı takımımız adına yararlı geçiyor"

Haberin Devamı

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, teknik direktör Levent Devrim, Antalya kampının takım adına yararlı geçtiğini söyledi.

Devrim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'yı seçmelerindeki en önemli sebebin takımın yaşadığı sıkıntılar olduğunu belirterek, "Antalya kampında sıkıntılarımızı aşmayı ve problemleri çözmeyi hedefliyoruz" dedi.

"Antalya kampının ardından Ordu'ya sorunlarımızı aşıp geleceğiz" diyen Devrim, şunları kaydetti:

"Takımımız gerek ligdeki konumu gerekse saha dışında yaşananlar nedeniyle zor günler geçiriyor. Tüm bu yaşananlar üst üste geldiğinde takımın morali bozulmuştu. Takımı yeni yeni tanıyorum. Bir haftadan bu yana takımla beraberiz. En büyük avantajımız lige milli maç arası verilmesi. Şimdi biz Orduspor olarak bu arayı iyi geçirmeyi hedefliyoruz. Özellikle bu arada Antalya kampını tercih ederek sorunlarımızı aşmayı hedefliyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. Özellikle futbolcularımızın iyi çalışmaları ve istekli olmaları bizleri mutlu ediyor. Onların bu hırsı gelecek adına umut veriyor."

Haberin Devamı

Takımda daha önce kadro dışı bırakılan oyuncuların affedilerek kampa dahil edildiğini söyleyen Devrim, "Bu oyuncularımızın antrenman eksiği de var. Bu oyuncular 12-13 gün antrenman yapmamışlar. Antalya kampında bu oyuncularımızın da eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Bizim için kolay bir kamp olmuyor. Her şeyi düşünüyor ve planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Takımın en büyük sorunlarının başında maç kazanamamanın geldiğini belirten Devrim, "Bu sorunu da Samsunspor maçıyla aşmak istiyoruz. Alacağımız bir galibiyet güzel şeylerin başlangıcı olabilir. Önümüzde Karadeniz derbisi var. Sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Orduspor, 21 Kasım Cuma Antalya kampını tamamlayarak, Ordu'ya dönecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!