Ordu'da, Büyükşehir Belediyesi’nden Kültür ve Sanat Festivali

Güncelleme Tarihi:

Orduda, Büyükşehir Belediyesi’nden Kültür ve Sanat Festivali
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 17:19

Ordu'da, Büyükşehir Belediyesi’nden Kültür ve Sanat Festivali

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kültür ve Sanat Festivali’ düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçe merkezinde yeni yapılan Köprübaşı Meydanı’nda düzenlenen ‘Kültür ve Sanat Festivali’nde, kentin tanıtımı için hazırlanan ‘Ordu İmaj Filmi’ ve Ordulu sanatçıların yorumladığı türkülerden oluşan ‘Ordu İçin Çal 2 Klibi’nin tanıtımı yapıldı.

Festivalde Ordu’da yaptıkları 4.5 yıllık çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çalışmaların devam edeceğini söyledi.  Ordu’da yaklaşık bin 640 kilometre sıcak asfalt yol yaptıklarını belirten Başkan Yılmaz, “İşimiz Gücümüz Ordu sloganı ile başladığımız Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini “Ordu Güzel Oldu” noktasına getirerek slogan değişikliğine girmiş olduk. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığım döneminde üç taahhüdüm vardı. Ordu’nun yolunu, suyunu, kanalizasyonunu yapacağız ve son olarak çöp sorununu çözeceğiz demiştik. Yol konusunda çok şükür ki Ordu’muz yaklaşık bin 640 kilometre sıcak asfalt yapmak sureti ile Türkiye’de şu anda hiçbir il belediyesinin yaklaşamadığı bir rekora imza atmış oldu. Yol konusunda ise daha sezonumuz bitmediği halde yüzde 90 seviyelerine ulaştık. Su konusunda da ciddi yatırımlarımız oldu” dedi.

“Ordu İçin Çal 2 Klibi”  ve “Ordu İmaj Filmi” çalışmalarına da değinen  Yılmaz, “Ordu İçin Çal Klibi”nde 13 sanatçımız yer aldı. 19 ilçenin 38 noktasında 4 şarkının seslendirildiği güzel bir çalışma oldu. 48 noktada çekilen 2,30 dakikalık “Ordu Güzel Oldu” adı altındaki imaj filminde ise 70’e yakın vatandaşımız yer aldı. “Ordu İçin Çal 2 Klibi”  ve “Ordu Güzel Oldu” filminde yer alan sanatçılarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!