Ordu Valisi'nden destek çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Ordu Valisinden destek çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2011 12:23

Ordu Valisi Orhan Düzgün, “Ordu'daki iş adamlarımız Orduspor'a destek amaçlı kombine biletleri alarak takıma Süper Lig'de destek vermelidir” dedi.

Vali Düzgün, yaptığı açıklamada, Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'da kombine biletlerin satışına başlandığını söyledi.

Protokol tribününün biletleri hariç diğer tribün kombinelerinin Orduspor'un belirlediği noktalarda satılmaya başlandığını belirten Düzgün, şöyle konuştu: “Protokol tribününün biletleri valiliğimiz tarafından Orduspor Kulübüne destek amaçlı satılacak. Bu biletlerin önümüzdeki günlerde satılmasına başlanacak. Bütün iş adamlarımıza bu biletlerden satın alarak Orduspor Kulübüne destek çıkmasını bekliyorum. Buradan bütün iş adamlarımıza bu yönde de çağrı yapıyorum. Kuşkusuz Orduspor'un özellikle transfer döneminde paraya ihtiyacı var. Bu parayı da kombine bilet satışının gelirlerinden elde edeceklerdir. Bu sebeple kombine biletlerin satışı son derece önemlidir. Ordu'daki iş adamlarımız Orduspor'a destek amaçlı kombine biletleri alarak takıma Süper Lig'de destek vermelidir.”

19 EYLÜL STADYUMU'NDAKİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Orduspor'un maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumu'ndaki düzenleme çalışmalarına da değinen Vali Düzgün, “Konuyla ilgili Futbol Federasyonundan yetkililer Ordu'ya gelerek statta incelemelerde bulundu. Bu incelemeler sonrasında birçok eksik ve düzenlenmesi gereken yerler tespit edildi. Şu anda çalışmalar süratle başladı. Bu eksikler inşallah tamamlanarak stat yeni sezona yetişecek” dedi.
Vali Düzgün, stadyumda yürütülen çalışmaları bizzat takip ettiğini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!