Ordu-Giresun Havaalanına ilk sefer Köln’den

Güncelleme Tarihi:

Ordu-Giresun Havaalanına ilk sefer Köln’den
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 09:56

Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı’na Almanya seferleri başladı.

Haberin Devamı

1 MART’ta başlaması planlanan seferlerin, 20 Haziran olarak yeniden düzenlendiğini belirten Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, özel havayolu şirketi tarafından gerçekleştirilen ilk seferde 160 yolcunun Ordu-Giresun Havalimanı’na indiğini söyledi.
Saat 18.00 sıralarında Köln’den kalkan uçağın saat 21.00 civarında Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş gerçekleştirdiği bilgisini veren Balkanlıoğlu, aynı uçakla Köln’e ise 40 yolcunun uçtuğunu açıkladı.

Seferlerin Köln, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirlerine yapılacağını ifade eden Balkanlıoğlu, karşılıklı seferleri özel hava yolu şirketlerinin yanı sıra Türk Hava Yollarının da gerçekleştireceğini söyledi.
İkinci seferin 8 Temmuz’da Münih şehrine karşılıklı olarak yapılacağını aktaran Vali Balkanlıoğlu, 18 Temmuz’da Stuttgart, 3 Ağustos’ta da Düsseldorf şehrine karşılıklı seferlerin gerçekleştirileceğini, bu saferlerin aralıklarla kasım ayına kadar süreceğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!